Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 21:31


Θύμα επίθεσης και ληστείας στην Τούφα Χαλανδρίου έπεσε νεαρός από 6 άγνωστα άτομα το απόγευμα της 21ης Δεκεμβρίου, οι οποίοι τον απείλησαν με μαχαίρι, τον γρονθοκόπησαν και του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο αναγνώστης του Myxalandri.gr Σ.Κ., θύμα της άγριας επίθεσης, περιγράφει τη δυσάρεστη εμπειρία του:

«Θέλω να καταγγείλω ένα συμβάν που μου έτυχε ώστε να προφυλαχτούν και οι υπόλοιποι Χαλανδραίοι συμπολίτες μας αλλά και διότι κάτι πρέπει να γίνει με το συγκεκριμένο θέμα διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει!

Μένω στην Τούφα Χαλανδρίου. Στις 21 Δεκεμβρίου, συγκεκριμένα, γύρω στις 17:05 συνάντησα μια ομάδα 6 ατόμων στην οδό Βόλου στο Άνω Χαλάνδρι. Τους προσπέρασα χωρίς να δώσω σημασία. Κατευθύνθηκα προς την Ιωαννίνων και μετά προς την Θεοδοσίου, όπου σχεδόν στη διασταύρωση Θεοδοσίου και Πέλλης στις 17:09 έτρεξαν πίσω μου, μου επιτέθηκαν και με ανάγκασαν να τους δώσω το κινητό μου αφού μου έδωσαν δυο μπουνιές στο πρόσωπο και με απείλησαν ότι θα με μαχαιρώσουν.

Και οι 6 φορούσαν μαύρες υφασμάτινες μάσκες κορονοϊού, ήταν αδύνατοι περίπου 14-15 χρονών, ύψους περίπου 1,65. Φορούσαν γκρί και μαύρα φούτερ και ζακέτες, γκρίζες φόρμες και μαύρα γάντια (κομμένα). Μιλούσαν σπαστά ελληνικά, πιθανόν να ήταν Ρομά. Ο ένας σίγουρα είχε ανοιχτόχρωμα γαλάζια (μάλλον) μάτια.

Φυσικά έκανα κατάθεση στην αστυνομία, οι οποίοι μου είπαν πως ίδιο συμβάν είχε συμβεί μια ημέρα πριν στην Αγ. Παρασκευή και μάλιστα μου έδειξαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας με τα εν λόγω άτομα να περπατάνε, όπου κατά 99% ήταν αυτοί (6 άτομα, ίδια ρούχα, ίδιες φυσιογνωμίες).

Επίσης διάβασα στο "Πρώτο Θέμα" πως χθές συνέβη και τρίτο παρόμοιο περιστατικό στο Κοντόπευκο, κοντά στη στάση του μετρό Χαλάνδρι από συμμορία 4 ατόμων (πολύ πιθανόν οι ίδιοι).

Όπως καταλαβαίνετε, αυτά τα "ζώα" έμαθαν το κόλπο και κάθε μέρα σχεδόν κατεβαίνουν στο μετρό Χαλανδρίου το πιθανότερο και μέρα μεσημέρι χτυπάνε όποιο θύμα βρεθεί στον δρόμο τους! Τους αρκεί απλά να μην περνάει κόσμος εκείνη τη στιγμή στο σημείο που θα επιτεθούν, τίποτε άλλο!

Πλέον φοβόμαστε απλά να βγούμε στην γειτονιά μας που τόσα χρόνια θεωρούσαμε ασφαλή! Και το χειρότερο είναι πως ενώ παλιότερα βλέπαμε τακτικά να περνάνε μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ (πχ στην Μεταμορφώσεως), πλέον έχουμε να δούμε αστυνομία μήνες στην περιοχή!».

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.