Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 19:15

Φεστιβάλ Ρεματιάς: Sold out η παράσταση “200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση”

Με χορούς και τραγούδια γιορτάζει η Ρεματιά τα “Διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση”  με ένα μουσικοχορευτικό αφιέρωμα από το Ίδρυμα Ζήση, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, που εξάντλησε σύντομα όλες τις διαθέσιμες θέσεις για το κοινό.

Στην παράσταση που φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 “Νύχτες Αλληλεγγύης”, έχει ως κεντρικό θέμα την Επανάσταση του 1821 από την έναρξή της έως τα επινίκια, παρουσιάζονται χοροί, τραγούδια, ήχοι και μουσικές αφιερωμένες στον εορτασμό της επετείου των 200 ετών. Συμμετέχουν 50 χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές οι οποίοι θα συνοδεύονται από την ορχήστρα του Παναγιώτη Λάλεζα.

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr (sold out)

Ώρα έναρξης: 8:30 μ.μ.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.