Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 01:30

“Ελευθερία, Μούσα Ελληνική” από τη Φιλαρμονική Χαλανδρίου στo Θέατρο Ρεματιάς

Τη συναυλία “Ελευθερία, Μούσα Ελληνική”, αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης, παρουσιάζει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 “Νύχτες Αλληλεγγύης”, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, την Τρίτη 20 Ιουλίου, υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ιωαννίδη, με σολίστ την Ειρήνη Καράγιαννη.

Με τη μουσική αυτή βραδιά, η αγαπημένη ορχήστρα της πόλης, αναδεικνύει γεγονότα και προσωπικά βιώματα από τον αγώνα Ελλήνων και φιλελλήνων, όπως εκφράστηκαν μέσα από την έμπνευση μουσικών και ποιητών και προβάλλουν στον σημερινό πολιτισμό τη διαχρονική αξία της ελευθερίας.  

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Ώρα έναρξης: 21:00 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 “Νύχτες Αλληλεγγύης”


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.