Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 22:07

Άξιος φιναλίστ ο Νηρέας Χαλανδρίου - Ασημένιο μετάλλιο στο Κύπελλο Γυναικών

Παρακαταθήκη η θέση του φιναλίστ στο Κύπελλο Γυναικών για τον Νηρέα Χαλανδρίου - Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός

Η εκπληκτική ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών του Νηρέα Χαλανδρίου, αποτελούμενη στη συντριπτική της πλειοψηφία από νέα ταλαντούχα κορίτσια, είχε κάνει ήδη την υπέρβαση και το μεγάλο άλμα με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, στο 3ο Final-4 στο Φάληρο.

Ο μεγάλος τελικός κόντρα στον Ολυμπιακό, το Σάββατο (18/7) το βράδυ, ήταν μια μεγάλη πρόκληση, ήταν γιορτή για τον μεγαλύτερο σύλλογο των Βορείων προαστίων, για τα κορίτσια μας και τις προπονήτριές τους. Είχε, όμως, και ακλόνητο φαβορί...

Οι χρυσές πολίστριες του Νηρέα, που είχαν πάρει την πρόκριση από την Παρασκευή με τη νίκη στον ημιτελικό κόντρα στη ΝΕΠ και οι περισσότερες απ’ αυτές είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα Νέων Γυναικών λίγες μέρες νωρίτερα, τα έδωσαν όλα και στον τελικό κόντρα στο θηρίο που λέγεται Ολυμπιακός. Ήταν αξιόμαχες και το πάλεψαν, αλλά δεν μπόρεσαν παρά να έχουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Αναγνώρισαν την ανωτερότητα του αντιπάλου, ηττήθηκαν με 16-4 κι οι ερυθρόλευκες πήραν το Κύπελλο.

Ο Νηρέας είναι άξιος φιναλίστ, κάτι που κατάφερε για πρώτη φορά στα χρονικά (στην τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή σε Final-4 Κυπέλλου) και τα κορίτσια του, με τα ασημένια μετάλλια στο στήθος, συνεχίζουν να γράφουν ιστορία. Κι η θέση του φιναλίστ είναι παρακαταθήκη για το μέλλον, αφού το μέλλον διαγράφεται λαμπρό.

Η δουλειά που γίνεται στο γυναικείο τμήμα και ιδίως στις ομάδες υποδομών και ηλικιακών κατηγοριών, άλλωστε, αναγνωρίζεται και θαυμάζεται πλέον από όλους. Και μετά το πρωτάθλημα Νέων Γυναικών ακολουθούν, στις αμέσως προσεχείς εβδομάδες, αυτά των Κορασίδων και των Νεανίδων όπου ο Νηρέας Χαλανδρίου είναι φαβορί και αναμένονται νέες δόξες. “Keep Walking”, λοιπόν...!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 16-4

Οκτάλεπτα: 3-0, 4-0, 5-2, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης):Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 3, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Κρίστμας, Πλευρίτου Μ., Δούλη 1, Πλευρίτου Β. 3, Σιούτη 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Φουντωτού, Χαλδαίου 1, Δουρέκα.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάτσεβιτς Ν.Ε., Μαυρωτά Ιφ. 1, Μαντουδιώτη, Τριχά, Πάτερου, Τορνάρου 1, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Παπαναστασίου Δ., Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοτσάφτη, Παναγιότι, Κοβάτσεβιτς Ι. Σ.

Διαιτητές: Μπιράκης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Η προπονήτρια του Νηρέα Χαλανδρίου Ευτυχία Καραγιάννη είπε μετά το τέλος του Final-4: “Για εμάς ήταν μεγάλη επιτυχία που καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα κορίτσια“.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Γιακουμάτος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Νηρέα Χαλανδρίου μοίρασαν συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη νέα τους μεγάλη διάκριση, αυτή τη φορά στο Κύπελλο Γυναικών.

Πηγή: nireashal.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.