Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 10:50

mesamazikhsmetaforas

Λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς, την Τετάρτη 1 Μαΐου 2019 τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα λειτουργήσουν ως εξής:

  • Τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και οι συρμοί της γραμμής 1 (Πειραιάς-Κηφισιά) δεν θα κινηθούν λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων.
  • Δεν θα υπάρχει κυκλοφορία συρμών στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό και στις γραμμές του Τραμ, από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9:00 το πρωί, λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων.
  • Επίσης, λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ματαιώσεις δρομολογίων την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Η Πανελληνία Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.), απεργεί για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, τηv Τετάρτη 1 Μαΐου 2019.

Λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Τρίτης 30/04/2019 στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη (που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα) και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών δρομολογίων την Τετάρτη 01/05/2019.

Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα (Τετάρτη μεσάνυχτα προς Πέμπτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.