Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 04:04

Cine ΑΡΓΩ: Προβολή της ταινίας “In a lonely place”, στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου

Ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΑΡΓΩ προσκαλεί στην προβολή της ταινίας «In a lonely place» με τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ:

Έφτασε η ώρα το Cine ΑΡΓΩ να κλείσει μία περιπετειώδη και γεμάτη σεζόν, κατά την οποία πιστεύουμε πως αφήσαμε και πάλι το κινηματογραφικό μας στίγμα στην πολιτισμική ζωή του Χαλανδρίου!

Δεν θα μπορούσαμε παρά να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι αποτίοντας φόρο τιμής σε έναν "θεσμό" που ανθεί τις μέρες αυτές κάθε χρόνο και που υπεραγαπάμε... το Καλοκαιρινό Σινεμά και βέβαια τις επανεκδόσεις κλασικών ταινιών!

Στα πλαίσια αυτά σας προσκαλούμε αυτή την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην κλειστή μα δροσερή αίθουσα του Κέντρου Νεότητας Χαλανδρίου (Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων), στην προβολή ενός κλασικού φιλμ-νουάρ με αναπάντεχη εξέλιξη και ανατρεπτικό φινάλε, και τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της σπουδαίας καριέρας του...

«In a lonely place»
(Διψασμένος για ηδονή)

Παραγωγή: Η.Π.Α - 1950
Σκηνοθεσία: Nicholas Ray
Σενάριο: Andrew Solt, Edmund H. North, Dorothy B. Hughes
Πρωταγωνιστούν: Humphrey Bogart, Gloria Grahame, Frank Lovejoy, Martha Stewart, Art Smith, Carl Benton Reid, Jeff Donnell, Robert Warwick κ.ά.
Διεύθυνση παραγωγής: Robert Lord, Henry S. Kessler, Humphrey Bogart
Μουσική: George Antheil
Φωτογραφία: Burnett Guffey
Μοντάζ: Viola Lawrence
Κοστούμια: Jean Louis
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Robert Peterson
Διάρκεια: 94’

Είσοδος ελεύθερη

Το Cine ΑΡΓΩ θα επιστρέψει το φθινόπωρο με νέο πρόγραμμα!

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.