Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 08:34

Cine ΑΡΓΩ: Προβολή του ντοκιμαντέρ “ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο”

Ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΑΡΓΩ προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ «ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο»: 

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν λίγο παραπάνω, που προσφέρουν κάτι επιπλέον... Έτσι και για το Cine ΑΡΓΩ έφτασε η στιγμή να ζήσουμε μία ακόμη τέτοια σημαντική κινηματογραφική -και όχι μόνο!- βραδιά!

Με τη θερμότατη υποστήριξη και βοήθεια της σκηνοθέτριας Άλκηστις Καφετζή και με απεριόριστη δική μας χαρά και τιμή, παρουσιάζουμε το 1ο της ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για το "Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ". Μία ταινία που έχει ήδη ξεκινήσει το κινηματογραφικό της ταξίδι σε κινηματογραφικά φεστιβάλ και λέσχες ανά την επικράτεια.

Την προβολή θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους ηθοποιούς και μέλη της Συνέλευσης του ΕΜΠΡΟΣ, Βασίλη Κουκαλάνι και Ντίνα Καφτεράνη!

Σας προσκαλούμε λοιπόν την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 και ώρα 20:30 στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων) στην προβολή ενός ντοκιμαντέρ που αποδεικνύει πως πραγματική ζωή και τέχνη είναι αλληλένδετες και αλληλοτροφοδοτούμενες, του

«ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο»

Σκηνοθεσία, Σενάριο, Παραγωγή, Μοντάζ: Άλκηστις Καφετζή - 2024
Βοηθός παραγωγής: Τερέζα Χριστοδούλου
Χειριστές κάμερας: Νίκη Κόρδα, Άλκηστις Καφετζή, Πέτρος Κολοτούρος, Αλεξάνδρα Μασμανίδη
Βοηθός μοντάζ: Πολυξένη Φωτοπούλου
Μίξη ήχου: Arielle Esther
Μουσική: Βασίλης Χούντας (Whodoes)
Μετάφραση, Υποτιτλισμός: Σοφία Αθανασάκη
Διάρκεια: 71’

Είσοδος ελεύθερη

 

Tο πρόγραμμα προβολών του Cine ΑΡΓΩ:

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.