Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 05:02

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου προετοιμάζει το χειμερινό της πρόγραμμα

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου υποδέχτηκε με χαρά τα νέα της μέλη και προετοιμάζει ήδη την παρουσίαση ενός αμιγώς δικού της προγράμματος για τις χειμερινές της δραστηριότητες.

Η πρόσκληση για συμμετοχή στο συμφωνικό συγκρότημα, παραμένει ανοιχτή για παιδιά και νέους μουσικούς που παίζουν όργανα ορχήστρας.

Για νέες συμμετοχές και άλλες πληροφορίες:

  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • τηλ.: 6945-242644

Υπενθυμίζεται ότι οι πρόβες γίνονται στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρείας & Τομπάζη 18) καθώς και στον χώρο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου (Αγ. Γεωργίου & Φιλίππου Λίτσα).

«Η συμφωνική μουσική στα “χέρια” των νέων, εφήβων και παιδιών, αποκτά μια ευρύτατη ψυχαγωγική και εκπαιδευτική διάσταση, χαρίζοντας στο κοινό απολαυστική ενθουσιώδη μουσική έκφραση. Η μουσική κοινωνία της ορχήστρας, παράγει ένα στέρεο καλλιτεχνικό ήθος, συλλογική κουλτούρα και υψηλή αισθητική καλλιέργεια», σημειώνει ο Νίκος Χατζηελευθερίου, υπεύθυνος οργάνωσης της Ορχήστρας, και καλεί παιδιά και μουσικούς να αγκαλιάσουν την προσπάθεια.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.