Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 18:33

“Το πάρτυ των αναμνήσεων” από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου έρχεται και πάλι στη Ρεματιά

Σε ένα μεγάλο ανοιχτό πάρτυ, που αναβιώνει την ατμόσφαιρα των ‘60s και ‘70s και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με ρετρό διάθεση, στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 - Νύχτες Αλληλεγγύης, μας προσκαλεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου.

“Το πάρτυ των αναμνήσεων”, που επανέρχεται στη Ρεματιά ύστερα από δυο χρόνια απουσίας, συνεπεία της πανδημίας, είναι ένα μουσικό αφιέρωμα στις δεκαετίες του ‘60 και ’70, από καλλιτέχνες που δραστηριοποιήθηκαν τότε στο Χαλάνδρι και την ευρύτερη περιοχή και αναλαμβάνουν να μας «θυμίσουν τα τραγούδια που ακούγαμε και χορεύαμε στα πάρτυ και τις συναυλίες της εποχής».

Παράλληλα με το μουσικό μέρος της βραδιάς, που ξεκινά στις 8:00 μ.μ., στον χώρο του θεάτρου θα εκτίθενται μοντέλα αυτοκινήτων των συγκεκριμένων δεκαετιών από δύο ενώσεις ιδιοκτητών ιστορικών αυτοκινήτων (ORCA - FIAT 500 & ΣΥΝΑΦΗ), ποτά εποχής θα σερβίρονται στο μπαρ του θεάτρου ενώ η ομάδα της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook «Γεννήθηκα και εγώ στο Χαλάνδρι» θα έχει διαμορφώσει ειδικό σημείο συνάντησης προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στα μέλη της να γνωριστούν από κοντά και να θυμηθούν παλιές ιστορίες από την πόλη.

Το πάρτυ των αναμνήσεων διοργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου με τη συμβολή κοινωνικών φορέων της πόλης και τη συνεργασία του Δήμου Χαλανδρίου και της εταιρίας παραγωγής εκδηλώσεων Event Dynamics ενώ το πρόγραμμα συντονίζει και επιμελείται ο Γιάννης Μαρίνης.

Ελεύθερη είσοδος
Ώρα έναρξης: 8:00 μ.μ.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο, προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης.

Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022

(συνοπτικό πρόγραμμα)

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17

Σταμάτης Χατζηευσταθίου 2022

Τραγούδια από το δισκογραφικό έργο του καλλιτέχνη καθώς και παλιότερα αγαπημένα τραγούδια.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 18

Πάρτυ των αναμνήσεων

Ένωση Παλαιών Προσκόπων.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 19

Παντελής Κυραμαργιός  & Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης

Οι δυο αγαπημένοι τραγουδοποιοί παρουσιάζουν το νέο τους δισκογραφικό έργο και πρωτότυπες διασκευές.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 21

Ακούω ήχον κώδωνος *

Θεατρική σύνθεση από έργα του Μποστ επιμελημένα από τον Θανάση Παπαγεωργίου. Από το ιστορικό Θέατρο ΣΤΟΑ με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων λειτουργίας του. Με τον Θανάση Παπαγεωργίου, τη Λήδα Πρωτοψάλτη κ.ά. Συμμετέχει ο Διονύσης Τσακνής.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23

Τα ερείπια των Αθηνών

Από το ομότιτλο βιβλίο του Τάκη Σιμώτα «Η ιστορία ως θέαμα και ως όργανο πολιτικού προσανατολισμού». Σκηνοθεσία: Σπύρος Βραχωρίτης.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24

XALANDRI ROCXXS

Μια βραδιά με μουσικούς και σχήματα από το Χαλάνδρι.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 26

Jurassic Adventures *

Διαδραστική παράσταση για παιδιά και ενήλικες σε έναν προϊστορικό κόσμο δεινοσαύρων.

 

* Οι εκδηλώσεις με αστερίσκο έχουν εισιτήριο που καθορίζει η αντίστοιχη παραγωγή.

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.