Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 16:06

Η Φιλαρμονική Χαλανδρίου ταξιδεύει στην πόλη και “μοιράζει” κάλαντα και γιορτινές μελωδίες

Κάλαντα, μουσικές, ευχές και γλυκίσματα θα ...μοιράσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, που θα ταξιδέψει στις γειτονιές της πόλης, με το γιορτινό λεωφορείο, στις 23 και τις 30 Δεκεμβρίου 2021.

Μια συμβολική δράση από τον Δήμο Χαλανδρίου για τις ημέρες των γιορτών, για να μεταφερθεί το μήνυμα ότι η χαρά, η μουσική και η αλληλεγγύη βρίσκουν πάντα τον δρόμο τους, ακόμα και σε συνθήκες πανδημίας.

Στις 30 Δεκεμβρίου, το γιορτινό λεωφορείο του Δήμου Χαλανδρίου και μέλη της διοίκησης του Δήμου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, θα επισκεφθούν το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και το Αναρρωτήριο Πεντέλης (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α.), όπου θα μοιραστούν στα παιδιά παιχνίδια και γλυκίσματα.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

«Το γιορτινό λεωφορείο θα βρεθεί, για δεύτερη χρονιά, στους δρόμους της πόλης, αφού η πανδημία μας υπαγορεύει και φέτος περιορισμούς και απαιτεί προσοχή για να αποτραπεί η διασπορά του ιού. Με τη μουσική της Φιλαρμονικής μας και την αλληλεγγύη όλων μας, ελπίζουμε να μεταφέρουμε τον ήχο, το χρώμα αλλά και το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας.

 

* φωτoγραφίες από την αντίστοιχη περσινή δράση

 

Διαβάστε σχετικά:

Χριστούγεννα με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.