Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 05:59

Σύλλογος Χαλανδρίου ΑΡΓΩ: Πρόσκληση σε ερασιτέχνες δημιουργούς λογοτεχνικών κειμένων

Νέα πρωτοβουλία του Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» με θέμα «Διαδικτυακές συναντήσεις ερασιτεχνικής λογοτεχνικής δημιουργίας».

Ακολουθεί η Ανοιχτή Πρόσκληση σε ερασιτέχνες δημιουργούς λογοτεχνικών κειμένων:

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Στον Πολιτιστικό - Επιστημονικό Σύλλογο Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» θέλουμε και προσπαθούμε να παραμείνουμε παρόντες ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες που επέβαλε σε όλους μας η πανδημία, που μας απαγόρευσε για λόγους ελέγχου της διασποράς της τις ανοικτές συναντήσεις μας.

Διατηρούμε αμείωτη τη βασική μας επιδίωξη, την ανάπτυξη και ενίσχυση της ερασιτεχνικής πολιτιστικής δημιουργικότητας, σε όλες της τις μορφές και αναζητούμε αδιάκοπα νέους τρόπους έκφρασης της και μέσω διαδικτύου.

Ήδη, όλα αυτά τα χρόνια ο κορμός των δράσεών μας κινείται σε αυτή τη λογική δίνοντας ευκαιρίες σε πολλές δεκάδες μέλη και τους φίλους μας να παρουσιάζουν και να αναδεικνύουν με επιτυχία ατομικές ή συλλογικές δημιουργίες τους.

Μια νέα πρωτοβουλία μας είναι οι «Συναντήσεις ερασιτεχνικής λογοτεχνικής δημιουργίας».

Ξέρουμε όλοι πως πολλοί από εμάς γράφουμε, ποίηση ή πεζά, δεν «δημοσιεύουμε» όμως όλοι...

Η «ΑΡΓΩ» θέλει να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ερασιτέχνες λογοτέχνες, Χαλανδραίους κατά προτεραιότητα, να αποκτήσουν βήμα παρουσίασης των πονημάτων τους!

Στείλτε μας οι ενδιαφερόμενοι ό,τι θέλετε! Ποιήματα, σύντομα πεζά.

Η Ομάδα Λογοτεχνίας του Συλλόγου θα προγραμματίσει την παρουσίασή τους, χωρίς κριτήρια αξιολόγησης, αλλά σταδιακά: με τη μορφή βιντεοσκόπησης ανάγνωσης από τον δημιουργό αποσπασμάτων και μιας «συνέντευξης-συνομιλίας» μας ή δημοσίευσης στο blog του Συλλόγου.

Περιμένουμε τις λογοτεχνικές σας δημιουργίες στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. !


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.