Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 19:22

“Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω”: Ένας θεατρικός μονόλογος στη Ρεματιά

Τη θεατρική παράσταση “Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω”, με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μακαλιά, και πρωτότυπη μουσική Θέμη Καραμουρατίδη, φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 “Νύχτες Αλληλεγγύης”, την Τετάρτη 5 Αυγούστου, στις 9:00 το βράδυ.

Πρόκειται για έναν πρωτότυπο θεατρικό μονόλογο με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και υπαρξιακό προβληματισμό, στον οποίο ο Δημήτρης Φραγκιόγλου πρωταγωνιστεί αλλά και υπογράφει τα κείμενα μαζί με τη Μαργαρίτα Γερογιάννη και τη Χριστίνα Παπαδάκη.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένας ηθοποιός, ύστερα από πολυετή πορεία στο θέατρο, αποφασίζει να ανεβάσει μια παράσταση στην οποία θα ερμηνεύσει τους 100 ρόλους που δεν πρόλαβε να παίξει ως τώρα. Όμως, μια σειρά από «αναπάντητα ερωτήματα» που κατακλύζουν το μυαλό του, τον σαμποτάρουν. Με διάθεση αυτοσαρκασμού και μέσα από το «δράμα» ενός ηθοποιού σε υπαρξιακό πανικό, ο θεατρικός αυτός μονόλογος πραγματεύεται τα ζητήματα που απασχολούν έναν άντρα σε κρίση ηλικίας, μιλά για την αγωνία της αποδοχής και τον φόβο της απόρριψης σε μια κοινωνία που όλα έχουν γίνει «έξυπνα» και αψεγάδιαστα ενώ η ζωή και το θέατρο μπερδεύονται και κονταροχτυπιούνται.

Ερμηνεία: Δημήτρης Φραγκιόγλου

Κείμενο: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Χριστίνα Παπαδάκη, Δημήτρης Φραγκιόγλου
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μακαλιάς
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Επιμέλεια κίνησης: Χριστίνα Παπαδάκη

Διάρκεια: 60'

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.

Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Το ταμείο του θεάτρου δεν θα λειτουργεί για διάθεση δελτίων εισόδου.

Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.