Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 21:07

Frog String Trio: Μια εναλλακτική μουσική σύμπραξη τριών εγχόρδων στο Θέατρο Ρεματιάς

Μια μουσική βραδιά με το τρίο εγχόρδων Frog String Trio παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 “Νύχτες Αλληλεγγύης”, την Τρίτη 4 Αυγούστου, στις 9:00 το βράδυ.

Το μουσικό σχήμα Frog String Trio συνδυάζει τη μουσική παράδοση της τζαζ, το ρεπερτόριο της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και των Βαλκανίων με τον κλασικό ήχο. Οι τρεις μουσικοί, με διάθεση να αναδείξουν ιδιαίτερες τεχνικές ερμηνείας και τη μεταξύ τους διαδραστικότητα, μας υπόσχονται μια εναλλακτική μουσική πρόταση σύμπραξης τριών τοξωτών εγχόρδων με άφθονη αυτοσχεδιαστική διάθεση.

  • Γιάννης Ζαρίας - βιολί
  • Μιχάλης Καταχανάς - βιόλα
  • Κώστας Αρσένης - κοντραμπάσο

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.

Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Το ταμείο του θεάτρου δεν θα λειτουργεί για διάθεση δελτίων εισόδου.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.