Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 15:36


Ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» συνεχίζει τα ταξίδια του στον καιρό της πανδημίας με ασφάλεια, αισιοδοξία και δύναμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που ζούμε όλοι, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αδιάκοπη στήριξή σας και να ευχηθούμε ολόψυχα υγεία και δύναμη σε όλους!

Από τις αρχές της περασμένης βδομάδας και για 2η φορά φέτος αναγκασθήκαμε να διακόψουμε ξανά όλες τις δια ζώσης λειτουργίες του Συλλόγου μας για λόγους προστασίας από την πανδημία του Covid-19.

Δυστυχώς, παρά την υπεύθυνη στάση που επιδείξαμε όλοι μας την περασμένη άνοιξη, κλεισμένοι σπίτια μας και τηρώντας όλες τις υγειονομικές οδηγίες, που επέφερε την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης του κορονοϊού, δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Προφανώς από τότε υπήρξαν ελλείψεις και παραλείψεις που μας ξανάφεραν πάλι στο ίδιο σημείο.

Θεωρούμε ότι το ύψιστο αγαθό και προϋπόθεση για να υπάρχει κάθε είδους πρόοδος είναι η υγεία.

Γι' αυτό και ολόκληρο το μεσοδιάστημα (Μάιος-Νοέμβριος) επιλέξαμε σαν Σύλλογος να λειτουργήσουμε εξαιρετικά προσεκτικά και περιορισμένα. Δεν προχωρήσαμε σε καμιά ανοιχτή συνάντηση-εκδήλωση, ώστε να μην θέσουμε ούτε καν σε υποψία κινδύνου κανέναν και καμία από τους φίλους και φίλες μας.

Ήταν μια απόφαση του Δ.Σ. που προέταξε τον σεβασμό στην υγεία και την προστασία όλων μας, αποφεύγοντας να προχωρήσουμε σε βιαστικές επιλογές.

Οι λίγες ολιγομελείς εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένες, λαμβάνοντας σχολαστικά όλες τις ενδεδειγμένες προφυλάξεις.

Όπως γνωρίζετε από την περασμένη άνοιξη η «ΑΡΓΩ» άνοιξε νέους δρόμους δράσεων και διαύλους επικοινωνίας αξιοποιώντας στο μέγιστο δυνατό το διαδίκτυο. Η «ΑΡΓΩ» συνέχισε αδιάλειπτα, έστω και «εξ αποστάσεως», να δημιουργεί και να συνομιλεί όλο και με περισσότερους φίλους της.

Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα για να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί με τρόπους ασφαλείς, αισιόδοξοι και δυνατοί.

Οι ομάδες μας θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν διαδικτυακά, είτε με ομαδικές συναντήσεις, είτε με βιντεοσκοπημένες, ή ζωντανές παρουσιάσεις και ανοιχτές συζητήσεις για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε. Ήδη έχετε γνωρίσει διαδικτυακές πρωτοβουλίες και παρουσιάσεις μας για τα εικαστικά, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη λογοτεχνία, τη μουσική.

Περιμένουμε και δικές σας προτάσεις, ιδέες, ή σκέψεις, για το πώς μπορούμε από κοινού να λειτουργήσουμε και να συνεργαστούμε δημιουργικά σε αυτό το δύσκολο διάστημα εγκλεισμού που έχουμε μπροστά μας.

Ευχόμαστε πάνω όλα Υγεία,
ώστε να χαιρόμαστε όσους και ό,τι αγαπάμε,
να ονειρευόμαστε, να αγωνιζόμαστε
και να δημιουργούμε πιο όμορφες μέρες!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.