Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 13:38


ΑΟ Ιάσων – ΑΕ Χαλανδρίου 0-5

Τη νίκη πήρε η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου στη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος επικρατώντας με 0-5 του νεανικού και μαχητικού Ιάσωνα στο γήπεδο του Ιλίου.

Στο 7’ ο Αχιλλέας Κατσιούλης, μετά από τις κόντρες που πήρε ο Λουσιέν Κούντου, με έξοχο τελείωμα έγραψε το 0-1. Στο 23’ ο αρχηγός μας κέρδισε και το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Άγγελος Σπανός κάνοντας το 0-2. Ένα λεπτό αργότερα ο Απόστολος Φουκούλης σέντραρε και ο Αστέριος Καλιαμπάκας σημείωσε το 0-3. Στο 41’ ο Άγγελος Σπανός έκανε το 0-4 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, μετά από άψογη συνεργασία με τους Κούντου και Καλιαμπάκα. Στο 60′ μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Νίκος Καρδάμης, ο Αστέρης Καλιαμπάκας με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αγωνιστική δράση επέστρεψε ο Κώστας Μητσόπουλος, μετά από τραυματισμό που είχε στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σιδερένιος!!!

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Δημήτρης Παπασπύρου): Θεοφάνης Κατσιούλης, Νίκος Καρδάμης, Απόστολος Φουκούλης, Γιώργος Τζιόλας, Γιώργος Ντζαβίδας, Άγγελος Μουρελάτος (63’ Αλέξης Μπουραζάς), Γιάννης Γεωργουδάκης (46’ Δημήτρης Κορωναίος), Λουσιέν Κούντου (63’ Κώστας Μητσόπουλος), Αστέριος Καλιαμπάκας, Αχιλλέας Κατσιούλης (46’ Νίκος Τζίμας), Άγγελος Σπανός (46’ Νίκος Κανελλόπουλος).

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που αψήφησε το κρύο και βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα & τα παιδιά μας!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!! Χαλάνδρι στα εύκολα… Χαλανδράρα στα δύσκολα!!!

Επόμενη αγωνιστική υποδεχόμαστε το Χαϊδάρι.

Πηγή: www.halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.