Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 16:30

Οι παραλίες που πρέπει να επισκεφθείς στην Εύβοια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και είναι μεγάλη ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να επισκεφτούν την Εύβοια και τις μαγευτικές παραλίες της, ξεφεύγοντας για λίγο από την καθημερινότητά τους.

Οι κάτοικοι Αττικής και όχι μόνο, ετοιμάζονται να ζήσουν ένα τριήμερο - προεόρτιο του καλοκαιριού στην Εύβοια και να βουτήξουν στα γαλαζοπράσινα νερά του μεγάλου νησιού.

Επτά παραλίες της Εύβοιας από 617 στην Ελλάδα πήραν Γαλάζια Σημαία και είναι έτοιμες να υποδεχθούν και φέτος τους λουόμενους, αρχής γενομένης από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Δείτε τις 7 παραλίες στην Εύβοια που πήραν Γαλάζια Σημαία και αξίζει να επισκεφτείτε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Δήμος Χαλκιδέων:

Αλυκές Δροσιάς

Μόλις 2 χλμ. από τη Δροσιά, 7 χλμ. από Χαλκίδα και 70 χλμ. από Αθήνα, βρίσκεται η υπέροχη παραλία της Δροσιάς, η παραλία Αλυκές ή Ιππόκαμπος όπως την ξέρουν αρκετοί από το όνομα του πρώτου beach bar που άνοιξε στην περιοχή.

Αστέρια Χαλκίδας

Μία «εξωτική» παραλία στο κέντρο της Χαλκίδας είναι τα Αστέρια.

Καλάμια

Η παραλία Καλάμια βρίσκεται μεταξύ Χαλκίδας και Νέας Αρτάκης. Είναι οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες ενώ υπάρχουν και beach bar. Έχει αμμουδιά και ρηχά νερά και προτιμάται εξίσου και από ντόπιους και από ξένους.

Λευκαντί

Η παραλία Λευκαντί τους καλοκαιρινούς μήνες κατακλύζεται από τουρίστες και ντόπιους. Είναι αμμουδερή με ρηχή θάλασσα. Μεγάλη σε μήκος, συνολικά γύρω στα 2 χλμ.

Δήμος Καρύστου:

Venus

Η παραλία βρίσκεται στα Νέα Στύρα, στα νοτιοδυτικά της Εύβοιας και έχει αμμουδιά.

Κοκκίνι

Παραλία Κοκκίνη (οικισμός Ιατρών. Με τον τονισμό όπως τον διαβάζετε καθώς είναι η παραλία του Κοκκίνη και όχι η Κόκκινη παραλία), αριστερά από το λιμάνι, στα δύο χιλιόμετρα.

Κρεμάλα

Για όσους αναζητούν άνεση και οργανωμένες υποδομές, η Κρεμάλα, η Ριγιά και η Γαλλίδα αποτελούν ιδανική επιλογή, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Καρύστου, προς τα δυτικά.

Πηγή: www.evima.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.