Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 19:08

Χρυσά κοσμήματα: Αυτές είναι οι τάσεις για το Φθινόπωρο του 2022

Hey! Κάναμε μια βαθιά βουτιά στις πιο καυτές εμφανίσεις στις πασαρέλες, στις πικάντικες σελίδες στο Instagram και στα δημοφιλή Pinterest pins για να πάρουμε μια ιδέα για το τι κοσμήματα θα δούμε παντού αυτή τη σεζόν. Από τις κορυφαίες καλοκαιρινές εμφανίσεις μέχρι τα εντελώς νέα και εμπνευσμένα στιλ, ορίστε τι είναι το καλύτερο για τα κοσμήματα το Φθινόπωρο του 2022. Let’s go!

Μεγάλα κρεμαστά κολιέ

Τα ανατρεπτικά και εντυπωσιακά μεγάλα κρεμαστά κολιέ εισχωρούν κρυφά στην φθινοπωρινή αισθητική. Η σεζόν θα αφορά τις εμφανίσεις «go big or go home», οπότε όσο μεγαλύτερα είναι τα μενταγιόν στο κολιέ σου, τόσο το καλύτερο!

Κολιέ σε στυλ μποέμ

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη προσέξει, τα ρούχα και τα αξεσουάρ Bohemian μπαίνουν στο προσκήνιο. Η χίπικη ενέργειά τους που μοιάζει με παραμύθι, δίνει μια εντελώς νέα ανατροπή στο φθινόπωρο που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Χοντρά βραχιόλια

Η διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη ενέργεια των ογκωδών βραχιολιών είναι ιδανική για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Αν θέλετε να «μιλάτε» με τα χέρια σας, ξέρετε πόσο πιο διασκεδαστικό είναι ένα style από μεγάλα, τολμηρά βραχιόλια.

Μεγάλα σκουλαρίκια

Πρέπει να το ξαναπούμε; Αυτό το Φθινόπωρο θα έχει να κάνει με το δράμα. Ακόμη και οι απλές κοριτσίστικες εμφανίσεις μπορούν να συμβαδίσουν με αυτή την τάση ντύνοντας τα μινιμαλιστικά, αβίαστα σύνολά τους με εντυπωσιακά, μεγάλα σκουλαρίκια σε έντονα χρώματα. Τα σκουλαρίκια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεπεράσετε τα όριά σας και να βγείτε από την comfort zone σας!

Μαργαριτάρια

Οι πέρλες κάνουν κάθε είδος κοσμήματος αμέσως chic! Λατρεύουμε την ευελιξία των κοσμημάτων με μαργαριτάρια - ένας πολύ καλός τρόπος για να φωτίσετε ένα dark look, ή να ενσωματώσετε μια διαχρονική νότα σε κάθε ντύσιμό σας.

Βραχιόλια γούρι

Τα γούρια δεν είναι πια μόνο για παιδιά! Μάλιστα, αυτή τη σεζόν είναι απαραίτητα αξεσουάρ. Όπως είπαμε, το Φθινόπωρο έχει να κάνει με το θέαμα και την επίδειξη της εκκεντρικότητάς σας -και αυτό είναι το νόημα για τα γούρια βραχιόλια. Όσο πιο ιδιόμορφα τα κοσμήματα γούρια σας, τόσο το καλύτερο.

Αναζητάς τα ιδανικά χρυσά κοσμήματα;

...επισκέψου το Kosmima24.gr! Μια πλούσια συλλογή από 12000+ χειροποίητα χρυσά κοσμήματα σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια σε περιμένει για να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό look γεμάτο λάμψη, κομψότητα και αυθεντικό ύφος.

Βραχιόλια, μονόπετρα δαχτυλίδια, κρεμαστά, σκουλαρίκια, κολιέ, βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι ή κορίτσι, φυλαχτά, παιδικές ταυτότητες είναι μόνο μερικά από τα πολλά διαθέσιμα χρυσά κοσμήματα σε εξαιρετικά χειροποίητα σχέδια μέσα από εντυπωσιακή χρωματική παλέτα διακοσμημένα με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρι ή διαμάντια.

Μήπως έχετε στο μυαλό σας ένα όμορφο δώρο αλλά δεν ξέρετε τι να διαλέξετε; Έχετε επιλέξει κάποια σχέδια και συγχρόνως θέλετε να παραμείνετε εντός του μπάτζετ σας; Επικοινωνήστε με τους jewellery experts του Kosmima24 και αφήστε τους ειδικούς να σας καθοδηγήσουν για μια ιδανική επιλογή!

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.