Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 03:33

ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου: Δράση και δωρεά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου

Η ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου στηρίζει το έργο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Χαλανδρίου – Μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, η ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου προχώρησε σε μια κίνηση κοινωνικής προσφοράς, με επίσκεψη και δωρεά φαρμακευτικού υλικού και ιατρικών αναλώσιμων ειδών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου.

Η αντιπροσωπεία μελών της ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Άγγελο Καλό-Καράγιαννη, βρέθηκε στο πλευρό των ανθρώπων που στηρίζουν καθημερινά τους πιο ευάλωτους συμπολίτες της πόλης μας. Στη διάρκεια της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την υπεύθυνη του Κοινωνικού Φαρμακείου, η οποία ενημέρωσε για την λειτουργία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνική υπηρεσία λόγω των αυξημένων αναγκών.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου, Άγγελος Καλό-Καράγιαννης, τόνισε:

«Ως ΟΝΝΕΔ και ως νέοι, πάντα προσπαθούμε να στηρίζουμε έμπρακτα την κοινωνία μας, προσφέροντας βοήθεια εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη. Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου, είναι ένας θεσμός υψηλής σημασίας για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη και αποτελεί καθήκον μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην ενίσχυσή του.»

Η υπεύθυνη του Κοινωνικού Φαρμακείου, ευχαρίστησε θερμά την ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου για την θετική πρωτοβουλία και τόνισε πόσο κρίσιμη είναι η συμβολή τέτοιων δράσεων για την ομαλή λειτουργία και ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Χαλανδρίου.

Με αυτή την κίνηση, η ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και υπευθυνότητας, αποδεικνύοντας ότι η κοινωνική προσφορά δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, αλλά πράξη.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.