Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 11:11

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Χαλανδρίου: Αυλαία με φόντο τον άνθρωπο και την οικογένεια

Μετά την άκρως κατατοπιστική και χρήσιμη διάλεξη του ειδικού στα θέματα κυκλικής οικονομίας και διαχείρισης αποβλήτων Γεράσιμου Λυμπεράτου, το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Χαλανδρίου ρίχνει την αυλαία των διαλέξεών του για την περίοδο που διανύουμε.

Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00, στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Δαναΐδων & Αντιγόνης), ανοίγει η συζήτηση με θέμα: «Επαγγελματική εξουθένωση και οι επιπτώσεις στην οικογενειακή και προσωπική ζωή».

Η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου, ψυχολόγος, εξειδικευμένη στην εφαρμογή του συστήματος Νευρο Γλωσσικός Προγραμματισμός και διευθύντρια του NLP Greece, πρόκειται να δώσει το στίγμα της αναφορικά με την προσέγγιση του συστήματος NLP στην επαγγελματική εξουθένωση.

Ο Γεώργιος Ντουνιάς, καθηγητής Επαγγελματικής & Περιβαλλοντικής Υγείας στο τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με την παρουσίασή του έχει να καταθέσει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα πάνω στο θέμα της επαγγελματικής εξουθένωσης.

Την όλη εκδήλωση πρόκειται να συντονίσει ο Δημήτρης Μαγριπλής, ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής, διευθυντής ΕΣΥ-ΚΨΥ Χαλανδρίου.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.