Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 02:44

Διάκριση του 3ου Γυμνασίου Χαλανδρίου - Γεώργιος Σεφέρης σε διεθνή διαγωνισμό

Tο 1ο βραβείο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό κατέκτησε το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου - Γεώργιος Σεφέρης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σχολείου:

Έντεκα (11) μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Τάξης του 3ου Γυμνασίου Χαλανδρίου - Γεώργιος Σεφέρης με την καθοδήγηση του φιλολόγου κ. Καραβίτη Κωνσταντίνου, που συμμετέχουν στον Εκπαιδευτικό Όμιλο: «Κριτική ανάγνωση και παραγωγή δημοσιογραφικού κειμένου», έλαβαν μέρος στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο: «ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΛΑΔΑ – ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ», ο οποίος συνδιοργανώνεται από τους φορείς: Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελλάδος σε σύμπραξη με το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου υπό την αιγίδα της ΑΕ της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΑΕ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος έλαβε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία: «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ» συμμετέχοντας με ένα τεύχος - αφιέρωμα στην Κύπρο υπό τον γενικό τίτλο: «Ξετυλίγοντας... το χειρόγραφο της θαλασσοφίλητης Κύπρου», το οποίο περιλαμβάνει δέκα εννέα (19) άρθρα πολιτιστικού, κοινωνικού, αθλητικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου. Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας και τους ευχόμαστε ακόμη πιο δημιουργικά συγγραφικά … ταξίδια.

Θα την ήταν τιμή μας, εάν διαβάζατε τα άρθρα των παιδιών στους συνδέσμους: https://drive.google.com/file/d/1G2yCp5XLrCCm9VGF2VR6c2RPbdqCIUgU/view?usp=sharing, εναλλακτικά στην ιστοσελίδα του σχολείου https://3gym-chalandr-new.att.sch.gr/

Ο Διευθυντής
Τζώρτζης Κωνσταντίνος
 

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.