Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 14:11

“Δραπέτες της πόλης Χαλανδρίου”: Περίπατος 5 χλμ. στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Η δράση «ΑΣΚΟΥΜΕΘΑ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ - ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24-2-2024 στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού για τη σημασία της άσκησης στη ζωή μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους “Δραπέτες της πόλης Χαλανδρίου”:

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ο πρώτος αστικός περίπατος, υπό την καθοδήγηση μας, για το παράρτημα της αντικαρκινικής εταιρίας Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Η δράση είχε σκοπό τη διάδοση της σημασίας της άσκησης στη ζωή μας και ειδικά στην πρόληψη του καρκίνου. Έτσι, μικροί και μεγάλοι, περπάτησαν με την καθοδήγηση των Δραπετών της Πόλης Χαλανδρίου στο Παλαιό Ψυχικό και ξεναγήθηκαν από την κ. Ζέππου για αρκετά παλαιά ακίνητα του Δήμου Ψυχικού. Επιστρέψαμε ενθουσιασμένοι από τον όμορφο περίπατο μας.

Στο τέλος της διοργάνωσης το παράρτημα της αντικαρκινικής εταιρίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα με την πρόεδρό του, κ. Αναστασία Αγγελάκη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καθώς και με την παρουσία του Δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Χαράλαμπου Μπονάτσου, αντιδημάρχων του δήμου και με την παρουσία και των μελών του Δ.Σ. των Δραπετών της Πόλης Χαλανδρίου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Σωτήριος Μανίκας ευχαρίστησε το Δ.Σ του παραρτήματος Ψυχικού της αντικαρκινικής εταιρίας, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σύλλογο μας, να τους οδηγήσουμε στον πρώτο περίπατο καθώς και τον Δήμαρχο της πόλης κ. Χαράλαμπο Μπονάτσο για την πρόταση που δέχθηκε ο σύλλογος μας για μελλοντικές ανάλογες δράσεις.

Οι Δραπέτες της πόλης Χαλανδρίου πάντα θα στηρίζουν δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα!!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.