Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 10:11

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου

Πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) Τοπικής Οργάνωσης Χαλανδρίου, αναλαμβάνει ο πρ. πρόεδρος της Ένωσης Φοιτητών του Deree, Άγγελος Καλό-Καράγιαννης, αντιπρόεδρος ο υποψήφιος με την Κρίστη Αγαπητού, Στέλιος Μαρκάκης και γραμματέας ο υποψήφιος με τον Χάρη Ρώμα και αν. γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου, Παναγιώτης Σκόντζος. Μέλη του νέου Δ.Σ. αναλαμβάνουν οι Στέφανος Σταθούλιας και ο Άκης Γρηγορίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατόπιν εισήγησης της Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών Φαίης Ευθυμιοπούλου και έγκρισης του Υπευθύνου Λεκανοπεδίου Αττικής Γρηγόρη Μπεκατώρου, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) Τοπικής Οργάνωσης Χαλανδρίου σε Σώμα, έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλό-Καράγιαννης Άγγελος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρκάκης Στυλιανός
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σκόντζος Παναγιώτης
ΜΕΛΟΣ: Σταθούλιας Στέφανος
ΜΕΛΟΣ: Γρηγορίου Θεόδωρος-Αντώνιος (Άκης)

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του, ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου, Άγγελος Καλό-Καράγιαννης, δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που αναλαμβάνω ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει πάντα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και να πρωτοστατούν σε κάθε αγώνα, μεγάλο ή μικρό, ώστε να εξασφαλίσουν πως η κοινωνία μας διαρκώς εξελίσσεται και ισχυροποιείται. Η ΟΝΝΕΔ είναι τρανταχτό παράδειγμα και αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο ενεργή νεανική οργάνωση της χώρας μας που διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα για να μπορούν οι νέες και οι νέοι να ζουν σε μια αξιοπρεπή ευρωπαϊκή χώρα. Οι συνεργάτες μου και εγώ, ως μία ενωμένη ομάδα, ζούμε και αγαπάμε το Χαλάνδρι μας και επιθυμούμε αυτή η αγάπη να μετουσιωθεί σε έργο που θα το αναβαθμίσει περισσότερο μέσα από εθελοντικές δράσεις, εκδηλώσεις και ενασχόληση με φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τους νέους συνανθρώπους μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν και να ευχηθώ καλή αρχή σε όλους μας!».

Χαλάνδρι, 8 Φεβρουαρίου 2024

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.