Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 13:27

“Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023”: Ο Μάνος Κρανίδης παρουσίασε πρόγραμμα και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Μάνος Κρανίδης παρουσίασε το πρόγραμμα δράσης και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023” σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού: 

Μήνυμα νίκης έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Μάνος Κρανίδης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος δράσης για ένα καλύτερο Χαλάνδρι καθώς επίσης και των 61 άξιων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023».

Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο υψηλής ποιότητας, ικανοτήτων, και προσφοράς. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο Πνευματικό Κέντρο του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Ο συνδυασμός ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους και τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο κ. Κρανίδης ξεκινώντας την ομιλία του δήλωσε ότι «αυτή δεν είναι απλά μια προεκλογική συγκέντρωση, αλλά η δέσμευσή μας σε μια νέα φιλοσοφία και ένα ρεαλιστικό σχέδιο δράσης του συνδυασμού, που θα υλοποιήσουμε με την στήριξη των συμπολιτών μας. Ο αγώνας είναι συλλογικός και όλοι όσοι ζούμε στο Χαλάνδρι, είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, στον κεντρικό σκοπό, να βελτιώσουμε τον τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε». Ανέφερε επίσης ότι «το πρόγραμμα αποτελείται από 85 δράσεις για όλους τους κρίσιμους τομείς αρμοδιοτήτων του Δήμου και ήδη μοιράζεται παντού στο Χαλάνδρι, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βρουν και στην ιστοσελίδα μας www.chalandri2023.gr, και παρουσιάζεται καθημερινά και μέσω όλων των μορφών επικοινωνίας – στην σελίδα του Facebook https://web.facebook.com/chalandri2023, στον λογαριασμό Instagram: www.instagram.com/manoskranidis, κ.α.».

Ο κ. Κρανίδης αναφέρθηκε σε σειρά παρεμβάσεων που θα γίνουν και αφορούν συνοπτικά τα ακόλουθα:

 • την ανακατασκευή των πεζοδρομίων και την υλοποίηση των αναπλάσεων περιοχών,
 • την υλοποίηση κρίσιμων υποδομών, έργων προσβασιμότητας και οδικής ασφάλειας,
 • την επέκταση των έργων ασφαλτόστρωσης,
 • την ολοκλήρωση του Δημαρχείου,
 • την αξιοποίηση του κτήματος «Μαμόπουλου» για άμεση λειτουργία δημοτικού πάρκινγκ 250 θέσεων,
 • την αντιμετώπιση της παράνομης διαφήμισης στους κοινόχρηστους χώρους,
 • τη δημιουργία ενός συστήματος μετακίνησης Mini bus από και προς το Μετρό,
 • καθώς και τη δημιουργία ταχείας κυκλικής διαδρομής, ειδικά στις περιοχές που είναι μακριά από τους σταθμούς, όπως το Πολύδροσο, ο Συνοικισμός, το Κάτω Χαλάνδρι και η Αγία Βαρβάρα.

Έκανε λόγο επίσης για:

 • την επέκταση του προγράμματος αντισεισμικών ελέγχων, επισκευής, κτηριακής ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης όλων των σχολείων του Χαλανδρίου,
 • την ταχεία κατασκευή του 6ου Λυκείου και του 17ου Δημοτικού,
 • την ενίσχυση και ανάδειξη του Δήμου σε πρότυπο πανελλαδικά της ενεργειακής εξοικονόμησης και περιβαλλοντικής προστασίας,
 • την προώθηση νέων προγραμμάτων άθλησης,
 • την ανάδειξη του πολιτισμού,
 • την επέκταση των κοινωνικών δράσεων,
 • και την επανίδρυση του Σώματος Εθελοντών του Δήμου.

Τόνισε παράλληλα:

 • την ανάγκη ενίσχυσης της Δημοτικής Αστυνομίας,
 • την αναδιοργάνωση του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου, με σύγχρονο πρόγραμμα διαλέξεων για τη διά βίου μάθηση των συνδημοτών,
 • καθώς επίσης και την καλύτερη συνεργασία με όλα τα φιλοζωικά σωματεία, ενώσεις, συλλόγους, με ενίσχυση του συστήματος προστασίας για την καλύτερη μέριμνα των αδέσποτων ζώων.

«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δεν το έχουν φτιάξει διάφοροι «σύμβουλοι» σε κλειστά γραφεία, αλλά είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς σύνθεσης και ανταλλαγής γνώσης και προτάσεων της άξιας ομάδας μας με τους συμπολίτες και τους θεσμικούς φορείς της πόλης. Όλοι μας βλέπετε καθημερινά να είμαστε παρόντες, καθ’ όλη την τετραετία, σε όλες τις γειτονιές, στην κοινωνία από όπου πηγάζει η δύναμη του ρεύματος πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» κατέληξε στον λόγο του.

Στο Χαλάνδρι μας αξίζουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με σημαντική αναβάθμιση των υποδομών και της λειτουργίας του Δήμου. Ο 9ετής κύκλος της σημερινής Δημοτικής αρχής έχει κλείσει. Απαιτείται αλλαγή προς το καλύτερο και υπάρχουν εξαιρετικά σημαντικές δυνατότητες προόδου και αναβάθμισης. Η μοναδική σοβαρή και υπεύθυνη εναλλακτική πρόταση διοίκησης του Δήμου, στηρίζεται σε ουσιαστική δράση και γνώση, ρεαλιστικό σχέδιο, μελετημένες προτάσεις, νοοτροπία ανεξάρτητης αυτοδιοίκησης, εποικοδομητική συσπείρωση άξιων ικανών ανθρώπων και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Ζητάμε την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών για ένα καλύτερο Χαλάνδρι, με επικεφαλής τον Μάνο Κρανίδη, Χαλανδραίο 3ης γενιάς, μάχιμο πολιτικό μηχανικό με σημαντική προσφορά και δράση στο Δήμο μας.

Για ένα καλύτερο Χαλάνδρι!

Το αξίζουμε, το δικαιούμαστε!

Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.