Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 16:51

“Αγαπάμε το Χαλάνδρι”: Αναβάλλεται η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων

Ανακοίνωση του συνδυασμού “Αγαπάμε το Χαλάνδρι” με επικεφαλής την Κρίστη Αγαπητού, αναφορικά με την αναβολή της αυριανής εκδήλωσης παρουσίασης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων λόγω των τραγικών γεγονότων που πλήττουν τη χώρα μας: 

Η δημοτική παράταξη «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» συμμεριζόμενοι το πένθος για την απώλεια 15 συνανθρώπων μας και τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, που βιώνουν χιλιάδες ακόμη στη Θεσσαλία λόγω της θεομηνίας «Daniel», αλλά και οι πολίτες του Έβρου που δοκιμάστηκαν κι αυτοί από τις πυρκαγιές, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην αναβολή της εκδήλωσης παρουσίασης των 89 υποψηφίων του συνδυασμού μας, η οποία είχε προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο Γήπεδο μπάσκετ του Συνοικισμού Χαλανδρίου.

Έχοντας συναίσθηση της κρισιμότητας των καιρών, για μας προέχει αυτή την περίοδο πάνω απ’ όλα να σταθούμε ηθικά και υλικά κοντά σε όσους επλήγησαν από τις δύο τεράστιες καταστροφές, που «χτύπησαν» την Πατρίδα μας και πλήγωσαν την κοινωνία μας.

Η προεκλογική μας καμπάνια μπορεί «να περιμένει» για λίγες ημέρες.

Έτσι νιώθουμε, έτσι πιστεύουμε ότι πρέπει να πράξουμε και με αυτές τις αξίες θα συνεχίσουμε στο μέλλον.

Για μας η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι υπεράνω των πολιτικών σκοπιμοτήτων. Η πολιτική έχει νόημα όταν έχει ανθρώπινο πρόσωπο.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.