Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 09:04

“Μένω στο Χαλάνδρι”: «Το Χαλάνδρι αξίζει καλύτερα και εμείς μπορούμε»

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Μένω στο Χαλάνδρι” με επικεφαλής τον Νίκο Πράσσο, σχετικά με την κοινή πρώτη συνεδρίαση των μελών της με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά: 

Το Χαλάνδρι αξίζει καλύτερα και εμείς μπορούμε.

Η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ, ενωμένη και δυνατή!

Σε μια σεμνή αλλά πανηγυρική και συγκινησιακά φορτισμένη κλειστή συνέλευση της δημοτικής παράταξης “Μένω στο Χαλάνδρι”, μαζί με εκπροσώπους ολόκληρης της ιεραρχίας του ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκαν οι 55 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της ανάταξης των αυτοδιοικητικών δυνάμεων της δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης στο Χαλάνδρι.

Η πρώην υπουργός, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τομέα Αυτοδιοίκησης Κατερίνα Μπατζελή, το μέλος του ΠΣ συμπολίτισσα μας Εύη Χαλάτση, το ιστορικό ηγετικό στέλεχος και μέλος της ΚΕ Χρήστος Πρωτόπαππας που προέδρευσε τιμητικά της διαδικασίας, τα μέλη της ΚΕ Δημήτρης Στάμου και Παναγιώτης Σταθόπουλος, το μέλος του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ και απερχόμενος δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, ο συμπολίτης μας υπ. Βουλευτής του Κινήματος Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο υπ. Βουλευτής β τομέα Πάνος Γκανιάτσος η αντιπροσωπεία της ΝΕ με επικεφαλής τον αν. Γραμματέα Νάσο Ζάχο και την συμπολίτισσα μας Ρούλα Σαραντίδου και βέβαια ο γραμματέας της ΔΗΜ. ΟΡΓ. Χαλανδρίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Διακάτος μαζί με την – υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την παράταξη – ταμία της ΣΕ της ΔΗΜ. ΟΡΓ, Χριστοδούλης Αθανασιάδη, με την παρουσία τους και τις τοποθετήσεις του κατέστησαν ξεκάθαρο ότι το ΠΑΣΟΚ στο Χαλάνδρι στηρίζει το Νίκο Πράσσο και το ανοικτό, ενωτικό του ψηφοδέλτιο.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Νίκος Πράσσος αφού ευχαρίστησε συγκινημένος τους παρευρισκόμενους, ενημέρωσε για την μέχρι τώρα πορεία της παράταξης αλλά και τον προγραμματισμό δράσεων μέχρι την Κυριακή των δημοτικών εκλογών.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού, που – όπως είπε ο προεδρεύων Χρήστος Πρωτόπαπας – θα δώσουν την μάχη για λογαριασμό της παράταξης με στόχο ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, που θα είναι η αφετηρία της ανατροπής για το ΠΑΣΟΚ.

Παρόντες στην εκδήλωση οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη του Γ. Σγουρού οι συμπολίτες μας Σπύρος Αδαμόπουλος και Γιώργος Ανδριέλος, ο πρ. Αντιδήμαρχος Βριλησσίων Παναγιώτης Φυκίρης, ο γραμματέας της ΔΗΜ. ΟΡΓ. Ηρακλείου Πέτρος Αϊβάζης καθώς και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων Τάσος Χρηστάκης.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.