Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 11:53

Mαρτυρία της γυναίκας που δέχθηκε επίθεση από σκύλο στο Χαλάνδρι (βίντεο)

Μια γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο στο Χαλάνδρι την ώρα που έκανε τζόκινγκ. Ο σκύλος τη δάγκωσε στο χέρι προκαλώντας της σοβαρά τραύματα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να μπει στο χειρουργείο.

Η μαρτυρία της στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα συγκλονίζει.

«Εδώ με δάγκωσε, μου το άρπαξε όλο αυτό... εγώ το λίγο που μπόρεσα να δω ήταν ότι είχε φύγει το κρέας και για αυτό πήρε το μόσχευμα από το πόδι». Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές της άτυχης γυναίκας για αυτά που έζησε.

Η κυρία Ελένη δείχνει τα τραύματα της από την επίθεση του σκύλου που δέχθηκε σε δρόμο στην περιοχή του Χαλανδρίου. Είχε βγει για τρέξιμο όταν ξαφνικά είδε απέναντι της το λυκόσκυλο που κρατούσε μια γυναίκα να ξεφεύγει και να ορμάει κατά πάνω της.

«Μου άρπαξε το χέρι και πήγα να τραβηχτώ, να το βγάλω και μου έκανε έτσι με τα δόντια του το σκυλί. Τραβιόμουν τραβιόμουνα εγώ και έπεσα κάτω εκεί που χτύπησα και το γόνατο και κάποια στιγμή το έβγαλα το χέρι».

Την ώρα που ο Βαγγέλης Γκούμας συνομιλούσε με το θύμα της επίθεσης η ιδιοκτήτρια του σκύλου επικοινώνησε μαζί του και περιέγραψε την προσπάθεια της να γλιτώσει τη γυναίκα από τα δόντια του σκύλου.

«Ο σκύλος δεν πρόλαβα να τον κρατήσω, το είδε σαν απειλή δεν ξέρω τι να σας πω και εγώ δεν ξέρω την ψυχολογία εκείνη την ώρα του αισθάνθηκε σαν απειλή και ρίχτηκε και έπαθα σοκ και ρίχτηκε στην γυναίκα» είπε η ιδιοκτήτρια του σκύλου.

«Δεν το έχει ξανακάνει για να μπορέσω να σας εξηγήσω τα ανεξήγητα, πραγματικά σας μιλάω στα μάτια μου και στα παιδιά μου» πρόσθεσε.

Η κυρία Ελένη ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να ξεχάσει την κόλαση που έζησε μετά την επίθεση του σκύλου.

Τα τραύματα της είναι εμφανέστατα αισθάνεται όμως τυχερή που ζει.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: www.star.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.