Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 04:45

Πραγματοποιήθηκε στο Χαλάνδρι η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ακρίβεια

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχαν στην πρώτη μετά το καλοκαίρι ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου, με θέμα: «Η ακρίβεια και η προγραμματική απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Ομιλητές ήταν οι: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, βουλεύτρια, τομεάρχης Εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρώην υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Πάνος Σκουρλέτης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρώην υπουργός Ενέργειας και Εσωτερικών.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν διεξοδικά στους βασικούς τομείς της πολύπλευρης κρίσης στη χώρα μας αλλά και ευρύτερα και στις επιπτώσεις της στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία.

Ανέλυσαν τις προγραμματικές προτάσεις και δεσμεύσεις του κόμματος όπως αποτυπωθήκαν στο πρόσφατο συνέδριο του και αναλύθηκαν από τον pρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη ΔΕΘ.

Τόνισαν την ανάγκη ‘’να επιστραφεί ο λογαριασμός πίσω’’ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, που είναι υπαίτια για τις βαριές συνέπειες και τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκονται σήμερα τα νοικοκυριά στη χώρα μας, για να φύγει το συντομότερο δυνατόν.

Κάλεσαν τους πολίτες που πλήττονται βάναυσα από τα αντιλαϊκά μέτρα και τις αντιδημοκρατικές εκτροπές της κυβέρνησης, να μην υπομείνουν μοιρολατρικά την τύχη που τους επιφυλάσσει προς όφελος των λίγων και εκλεκτών της που πρόθυμα εξυπηρετεί.

Ζήτησαν τέλος, με πνεύμα συλλογικότητας, αισιοδοξίας, αλληλεγγύης και ετοιμότητας, την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή στους αγώνες που έρχονται και στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν, τα μέτρα και η κυβέρνηση να γίνουν παρελθόν, και μια νέα προοδευτική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κορμό και καθοριστικό παράγοντα να αναλάβει και πάλι την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας και το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της, προασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον και τη ζωή των πολλών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ανέττα Καββαδία, Πάνος Λάμπρου και Διονύσης Τεμπονέρας καθώς και τα μέλη της ΚΕ, Ελένη Αυλωνίτου, Τάνια Καραγιάννη και Έλενα Χριστούλη, αντιδήμαρχος Χαλανδρίου.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και ο αντιδήμαρχος Σέργιος Γκάγκας.

Η συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας Αγγελική Παπάζογλου καθώς και πολλά μέλη της ΝΕΒΑ, μέλη των Συντονιστικών των ΟΜ, εκπρόσωποι της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στελέχη της αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας
Του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
(ΝΕΒΑ)

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.