Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 19:22

Πιάτσα Καλαμάκι: τώρα και με βραβείο Gold in Souvlaki 2022 και με νέο κατάστημα στο Πασαλιμάνι

Λίγα πράγματα μπορούν να σε παρηγορήσουν όταν αισθάνεσαι άσχημα, τόσο τρυφερά όσο ένα πελώριο, καυτό, νόστιμο σουβλάκι. Όχι οποιοδήποτε σουβλάκι σε ένα τυχαίο σουβλατζίδικο, αλλά εκείνο που φτιάχνεται με τις καλύτερες πρώτες ύλες, έχει την τέλεια σχέση ποιότητας-τιμής (αυτό που λέμε value for money) και φτάνει στην πόρτα σου αχνιστό-αχνιστό. Τι γίνεται όταν δίπλα σε αυτά τα χαρακτηριστικά, προσθέσεις και μια τεράστια ποικιλία, που ξεπερνάει μόνο στα τυλιχτά τις 80 διαφορετικές επιλογές; Πολύ απλά, ξέρεις ότι είσαι στον Παράδεισο.

Το Πιάτσα Καλαμάκι άνοιξε πρώτα στη Νέα Σμύρνη, στη συνέχεια επεκτάθηκε στο Χαλάνδρι και το καλοκαίρι του 2020 έκανε χαμό ανοίγοντας κατάστημα στην Κυψέλη. Τον Απρίλιο του 2021 εγκαινίασε το τέταρτο κατάστημα στην Ηλιούπολη, ενώ τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, άνοιξε το πέμπτο στο δημοφιλές Πασαλιμάνι στον Πειραιά! Το κατάστημα αυτό ειδικά, αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι στην περιοχή, που διακρίνεται για την προσεγμένη αισθητική του, καθώς και την εξαιρετική του θέση στη Μαρίνα Ζέας με απέραντη θέα μπροστά στη θάλασσα και τα πανάκριβα σκάφη! Μαθαίνουμε ακόμη, ότι το έκτο κατάστημα της επιτυχημένης αλυσίδας, θα ανοίξει τις πόρτες του στο πεινασμένο κοινό του Αιγάλεω, τους πρώτους μήνες του 2022!

Στο Πιάτσα Καλαμάκι τα τυλιχτά σουβλάκια είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο και εύλογα έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των πελατών του. Καταρχάς έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 6 (!) διαφορετικές πίτες (καλαμποκιούπαραδοσιακή, ολικής άλεσηςκυπριακήαραβικήπίτα σάντουιτς). Είναι δύσκολο να το πιστέψεις, κι όμως πράγματι ο κατάλογος περιέχει πάνω από 100 διαφορετικές επιλογές σε τυλιχτά! Από γύρο κοτόπουλο με τσένταρ και μπέικον, πανσετάκι με Jack Daniel’s και μπιφτέκι γεμιστό με παρμεζάνα, μέχρι γύρο meatless ή λουκάνικο θαλασσινών και καλαμαράκια, το Πιάτσα Καλαμάκι καταφέρνει να χωρέσει σε μια τρυφερή πίτα περίπου... τα πάντα!

Αυτή η τεράστια ποικιλία, καθώς και η ασύγκριτη ποιότητα που χαρακτηρίζει τα τυλιχτά του, χάρισαν στα Πιάτσα το μεγαλύτερο βραβείο στον χώρο για το 2022! Σε μια συγκρατημένη (λόγω covid) τελετή, ο όμιλος ΜΜΕ Μπούσιας απένειμε στις 29 Νοεμβρίου το χρυσό βραβείο για το καλύτερο σουβλάκι της χρονιάς, Estia Awards 2022, Best in Souvlaki στο Πιάτσα Καλαμάκι!

Στο Πιάτσα Καλαμάκι η ευγενική εξυπηρέτηση, καθώς και η ποιότητα και η υγιεινή σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας των προϊόντων, είναι οι μέγιστες προτεραιότητες. Οι καλύτερες πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά και όλα ετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας από έμπειρους τεχνίτες. Αποτέλεσμα: μοναδική γεύση που απογειώνει τον ουρανίσκο.

Όοολα αυτά έρχονται σπίτι σου με ένα τηλεφώνημα ή μέσω του e-food. Μάλιστα, στο e-food θα ανακαλύψεις συχνά πολλές προσφορές, όπως την κλασική και αγαπημένη προσφορά 1+1, όπου ό,τι παραγγέλνεις καταφτάνει... διπλό, ή την προσφορά «Φάε με 5€». Το ακόμα καλύτερο είναι ότι μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου μέχρι τις 02:00 το βράδυ τις καθημερινές, και μέχρι τις 03:00 την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή! Γιατί το Πιάτσα Καλαμάκι σκέφτεται και τα πεινασμένα νυχτοπούλια, που τα πιάνει μια ελαφριά λιγούρα στη 1 τα μεσάνυχτα... Καλή μας όρεξη!

www.piatsakalamaki.gr 

  • Νέα Σμύρνη: 2ας Μαΐου 34 (κεντρική πλατεία), 210.93.43.023
  • Χαλάνδρι: Ηρακλείου 2 (πεζόδρομος), 210.68.01.555
  • Κυψέλη: Φωκίωνος Νέγρη 17 (πεζόδρομος), 210.86.12.195
  • Ηλιούπολη: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως10-12, 210.99.43.049
  • Πειραιάς: Ακτή Μουτσοπούλου 23, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, 210.412.2111
  • Αιγάλεω: Δημαρχείου 22, Πλατεία Εσταυρωμένου, Coming Soon

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.