Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 08:10

Συνάντηση Συλλόγου Πατήματος Χαλανδρίου με επικεφαλής και μέλη της παράταξης “Χαλάνδρι σε Δράση”

Συνάντηση είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ» με την επικεφαλής και μέλη της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: 

Ο σύλλογος «ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ» πιστός στην υπόσχεση που έδωσε από την ίδρυσή του στα εκατοντάδες μέλη του, ότι θα αγωνισθεί για να μην γίνει το ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ χώρος εναπόθεσης σκουπιδιών, όπως επιθυμεί ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Ρούσσος, συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στο περιβαλλοντοκτόνο σχέδιο του κ. Δημάρχου, για κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), PARKING Απορριμματοφόρων σε φιλέτο οικόπεδο, μπροστά στην είσοδο της πόλης, εντός περιοχής αμιγούς κατοικίας, δίπλα σε σπίτια, σχολεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Ο σύλλογος προχώρησε τον Ιούλιο σε δεύτερη προσφυγή στο ΣΤΕ, αυτή τη φορά η προσφυγή στρέφεται κατά του νέου ΓΠΣ που ορίζει το ΧΕΥ9 ως χώρο κατασκευής ΣΜΑ και χώρο στάθμευσης των απορριμματοφόρων. Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κο Γιώργο Θωμά για την τεράστια και αφιλοκερδή συνεισφορά του στις δυο προσφυγές μας στο ΣΤΕ.

Στο πλαίσιο αυτό την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 το Διοικητικό Συμβούλιο συναντήθηκε με την νέα επικεφαλής και μέλη της παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ κ. Κρίστη Αγαπητού στο Πάτημα Χαλανδρίου. Η κυρία Αγαπητού δήλωσε απερίφραστα ότι τάσσεται στο πλευρό του συλλόγου μας στα δίκαια αιτήματά του ενάντια σε οποιαδήποτε χρήση σχετίζεται με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και τάσσεται υπέρ χρήσεων που θα ωφελήσουν τον Δήμο Χαλανδρίου καθώς και σε χρήσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή των κατοίκων του Πατήματος. Δεν είναι δυνατόν όπως δήλωσε η κυρία Αγαπητού να θέλεις να επιβάλεις την υπηρεσία Καθαριότητας με τις δυστυχώς επιβαρυμένες δραστηριότητές της μπροστά στην είσοδο της πόλης μας.

Ο σύλλογος «ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ» για άλλη μια φορά δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε ενέργεια οδηγεί στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και του φυσικού και του προβλεπόμενου από την ισχύουσα πολεοδομική νομοθεσία οικιστικού περιβάλλοντος του Πατήματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ
Γ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.