Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 12:05

Επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΒΑΠ ο Γιώργος Κουράσης

Με το σύνολο των ψηφισθέντων εκπροσώπων των Δήμων μελών του Δ.Σ. ανανεώθηκε η θητεία του Γιώργου Κουράση (πρ. δημάρχου Χαλανδρίου) στη θέση του προέδρου του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.).

Επανεκλέγησαν επίσης ως τακτικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής οι: Π. Βλασσόπουλος από τον Δήμο Ηρακλείου, Γ. Διονυσιώτης από τον Δήμο Κηφισιάς, Γ. Λαζαρίδης από τον Δήμο Ν. Ιωνίας και Αλέξιος Μαυραγάνης από τον Δήμο Βριλησσίων.

Αναπληρωματικά μέλη της Ε.Ε. εκλέγησαν ο Στ. Ζαπάντης από τον Δήμο Κηφισιάς και ο Νίκος Πράσσος από τον Δήμο Χαλανδρίου.

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Παναγιώτης Μούστρης από τον Δήμο Πεντέλης.

Πρόεδρος της Γεν. Συνέλευσης, ήταν ο δήμαρχος της έδρας του Συνδέσμου Δημήτριος Γαλάνης ο οποίος επιμελήθηκε μια άψογη διαδικασία.

Χαρακτηριστικό της σύνθεσης της Διοίκησης του Συνδέσμου είναι ο διακομματικός χαρακτήρας της, γεγονός που αντικατοπτρίζει και στο εξαιρετικό πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει επί σειρά ετών στον Σύνδεσμο.

Υπενθυμίζεται ότι το μεγάλο πρότζεκτ του Συνδέσμου, που είναι η κατασκευή του Καταφυγίου αδέσποτων ζώων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της επόμενης διετίας, επομένως μαζί με τα τρέχοντα Προγράμματα του Συνδέσμου αλλά και τις νέες πρωτοβουλίες, αναμένεται πολλή και σοβαρή δουλειά για τα εκλεγέντα μέλη.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.