Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 16:46

Επεισοδιακή έναρξη στο 7ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου μεταξύ εκπαιδευτικών και αρνητών του κορωνοϊού

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου κατέληξε ο Χολαργιώτης εκπαιδευτικός Γιάννης Μπουζαμπαλίδης (φωτο) το βράδυ της περασμένης Πέμπτης με την απειλή της μήνυσης εις βάρος του από εκπαιδευτικό αρνητή της μάσκας.

Σωστά καταλάβατε δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος! Η ιστορία, που όπως φαίνεται θα παιχτεί και σε άλλα σχολεία, έχει ως εξής:

Ο Χολαργιώτης Γιάννης Μπουζαμπαλίδης υπηρετεί στο 7ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ στη θέση του υποδιευθυντή, και μαζί με τον διευθυντή του σχολείου Γιώργο Ανδρεαδάκη με την έναρξη των σχολείων την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου είχαν να αντιμετωπίσουν την άρνηση συναδέλφου τους για τη χρήση μάσκας, όπως προβλέπουν οι σχετικές εγκύκλιοι. Αναγκάστηκαν να καλέσουν την άμεσο δράση η ποια έφτασε στο χώρο του σχολείου μετά από 2 περίπου ώρες και αφού έκανε συστάσεις στον εκπαιδευτικό που αρνείτο να κάνει χρήση της μάσκας, αποχώρησε.

Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου η ιστορία επαναλήφθηκε, αφού ο ίδιος εκπαιδευτικός συνέχιζε να μη φορά μάσκα. Διευθυντής, υποδιευθυντής εκ νέου ζήτησαν την παρέμβαση της αστυνομίας. Αυτή τη φορά όμως, ο εκπαιδευτικός που δεν φορούσε μάσκα απαίτησε από το πλήρωμα του περιπολικού να οδηγήσει τους δύο άνδρες στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να υποβάλει ο ίδιος μήνυση εναντίον τους!

Έτσι οδηγήθηκαν στο τμήμα και αφέθηκαν ελεύθεροι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας...

Πηγή: myxolargos.gr


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.