Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 22:35

Διακοπές ρεύματος στο Χαλάνδρι στις 5 & 6 Μαΐου

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα σημειωθούν την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 σε περιοχές του Χαλανδρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα διακοπεί προσωρινά:

  • Στις 5/5/2021, από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ., σε πελάτες επί των οδών: Ριζαρείου, Ρούμελης, Μακεδονίας, Ιθάκης, Λεωφ. Κηφισίας. 
  • Στις 6/5/2021, από 1:00 μ.μ. έως 5:00 μ.μ., σε πελάτες επί των οδών: Λεωφ. Πεντέλης, Νυμφών, Αφροδίτης, Αριστοτέλους, Απόλλωνος, Σ. Καλλισπέρη, Αριστείδου, Δημοσθένους.

        (Σκοπός διακοπών: κατασκευές) 

ΣημείωσηH ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας. Για τον λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης. Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης. Προσοχή! Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.