Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 06:55

“Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης”: Η Κεντροδεξιά παράταξη και τα “κέντρα και παράκεντρα” στο Χαλάνδρι

Ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης” κ. Παναγιώτη Βάσιου:

Η Κεντροδεξιά παράταξη και τα «κέντρα και παράκεντρα» στο Χαλάνδρι

Η κεντροδεξιά παράταξη στη χώρα μας έχει οριοθετηθεί με τις πολιτικές και επιλογές των κορυφαίων ηγετών της: Κωνσταντίνου Καραμανλή, Ευάγγελου Αβέρωφ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και των νεωτέρων, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην πόλη μας, στο Χαλάνδρι, ακούστηκε προ ημερών η άποψη από τον κ. Γ. Κουράση ότι η μεγάλη προοδευτική αυτή παράταξη, εκπροσωπείται από έναν δημοτικό συνδυασμό. Ο οποίος όμως κατά την άποψή μας, έχει συγκεκριμένη ευρύτητα και βαρύτητα.

Η θέση μας είναι: Η Κεντροδεξιά παράταξη στο Χαλάνδρι είναι ένας μεγάλος χώρος όπου χωράνε πολλοί! Κανείς δεν μπορεί να την περιθωριοποιήσει. Καλό και υγιές είναι να έχουν την φιλοδοξία, ικανοί και καταξιωμένοι άνθρωποι, να προσφέρουν στην πόλη τους και κανείς δεν μπορεί να τους αποκλείσει.

Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε όλους τους συμπολίτες μας και τους παροτρύνουμε να ασχοληθούν με τις τοπικές υποθέσεις γιατί αυτό έχει ανάγκη ο τόπος μας. Δείξαμε με την στάση μας, την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του έτους 2019, τις αρχές και αξίες μας.

Γιατί αυτή η νευρικότητα; Το γνωρίζουμε, όλοι μας περνάμε δύσκολα, η πανδημία μας έχει επηρεάσει, έχει αλλάξει η ζωή μας.

Εύχομαι υγεία σε όλους.

Παναγιώτης Βάσιος
Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου
Επικεφαλής του συνδυασμού “Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης”

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.