Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 12:59

Σύλληψη γυναίκας σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα στο Κάτω Χαλάνδρι

Μια γυναίκα συνελήφθη στο Κάτω Χαλάνδρι μετά από επέμβαση της αστυνομίας σε λαϊκή αγορά όπου αλληλέγγυοι στον Δημήτρη Κουφοντίνα μοίραζαν φυλλάδια.

Επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 6/3 στο Κάτω Χαλάνδρι, σε πλατεία όπου πραγματοποιείται λαϊκή αγορά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μια γυναίκα.

Στο σημείο βρισκόταν μικρή ομάδα αλληλέγγυων στον Δημήτρη Κουφοντίνα που μοίραζε φυλλάδια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί μπήκαν με τις μηχανές τους μέσα στη λαϊκή και όταν μια γυναίκα διαμαρτυρήθηκε έντονα, την συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα κατηγορείται για "βία κατά υπαλλήλων και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης" και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο facebook φαίνεται η σύλληψη της γυναίκας και οι διαμαρτυρίες των καταναλωτών που φώναζαν "ούτε να καταναλώσουμε με την ησυχία μας δεν μας αφήνετε".

Έντονη ήταν και η αντίδραση του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου. Σε ανάρτησή του στο facebook ανέφερε:

«Η σημερινή πρωτοφανής και απρόκλητη επιδρομή των ΜΑΤ μέσα στην λαϊκή αγορά του Κάτω Χαλανδρίου και οι βιαιότητες ενάντια σε καταναλωτές,περαστικούς και διαμαρτυρόμενους πολίτες αποτελεί επιστροφή σε σκοτεινές εποχές και πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών.
Αν νομίζουν οι εμπνευστές της οτι με παρόμοια καμώματα θα καταφέρουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις βαριές ευθύνες τους στην διαχείριση της πανδημίας,την ανεργία,την φτώχεια,τα κλειστά μαγαζιά,να τρομοκρατήσουν η νά διχάσουν τους δημότες της πόλης, κάνουν λάθος.
Ας γνωρίζουν ότι παρόμοιες συμπεριφορές είχαν στο παρελθόν και θα ξαναέχουν στο μέλλον την ίδια κατάληξη.
Στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας...». 

Πηγή: www.news247.gr

 

 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.