Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 01:20

Περιφέρεια Αττικής: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο κεντρικό οδικό δίκτυο που διέρχεται από τον Δήμο Χαλανδρίου

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται από την Περιφέρεια Αττικής οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του κεντρικού οδικού δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Τα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου αποτελούν βασική προτεραιότητα του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, καθώς η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών αλλά και των πεζών είναι πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

Αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο του έργου συντήρησης οδών σε Δήμους του Κεντρικού, Νότιου, Δυτικού και Βόρειου Τομέα Αθηνών προϋπολογισμού 6 εκατ. ευρώ, πραγματοποιούνται ασφαλτικές εργασίες σε τμήμα του κεντρικού οδικού δικτύου από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την οδό Παπανικολή στον Δήμο Χαλανδρίου.

«Συνεχίζουμε να υλοποιούμε με συνέπεια τις δεσμεύσεις μας και η αναβάθμιση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας άπτεται στον κομβικό άξονα της οδικής ασφάλειας. Η υπεύθυνη οδική συμπεριφορά προϋποθέτει ένα ασφαλές οδικό δίκτυο και έναν πολίτη με υψηλή οδική συνείδηση», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Με αφορμή την επίβλεψη των σχετικών εργασιών στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, δήλωσε: «Παραμένουμε προσηλωμένοι στις προτεραιότητες του περιφερειάρχη και της Διοίκησής μας στην Περιφέρεια Αττικής. Αξιοποιούμε την περίοδο της καραντίνας επισπεύδοντας τις εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, με στόχο σταδιακά να παραδίδεται στους πολίτες της Αττικής ένα αναβαθμισμένο και ασφαλέστερο οδικό δίκτυο».

 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.