Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 09:25

Διακοπές ρεύματος στο Χαλάνδρι στις 31/10, 2/11 & 4/11

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα σημειωθούν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, τη Δευτέρα 2 και την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 σε περιοχές του Χαλανδρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα διακοπεί προσωρινά:

  • Στις 31/10/2020, από 8:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ., σε πελάτες επί των οδών: Υψηλάντου, Δαναΐδων, Ισμήνης, Αντιγόνης, Χαραυγής, Χαιρώνειας, Εριφύλης, Ιωάννη Μεταξά, Σουλίου.

        (Σκοπός διακοπής: κατασκευές)

  • Στις 2/11/2020, από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ., σε πελάτες επί των οδών: Κωστή Παλαμά, Αμοργού, Ύδρας, Σουλίου, Ζαν Μωρεάς, Τομπάζη. 
  • Στις 4/11/2020, από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ., σε πελάτες επί της οδού: Γρίβα.

        (Σκοπός διακοπών: συντήρηση) 

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας. Για τον λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης. Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης. Προσοχή! Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.