Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 07:02

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφ. Κηφισίας στο Χαλάνδρι - Νεκρός ο οδηγός

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο γύρω στις 06:45 το πρωί προσέκρουσε σε κολόνα στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισίας στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ανέβηκε στο διάζωμα στο ύψος της στάσης λεωφορείου Σίδερα Χαλανδρίου και καρφώθηκε από την πλευρά του συνοδηγού στην κολόνα.

Το μικρό ασημί Ι.Χ. αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν πάνω από 30 λεπτά προκειμένου οι 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που πήγαν στο σημείο να τον απεγκλωβίσουν, με χρήση διασωστικής σειράς.

Ο οδηγός, άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κηφισίας, συλλέγοντας υλικό από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφάλειας.

Νεώτερη ενημέρωση:

Εξέπνευσε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Πέμπτης (29/10) ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, που γύρω στις 06:45 το πρωί προσέκρουσε σε κολόνα στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισίας στο Χαλάνδρι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 30χρονος οδηγός, αλβανικής υπηκοότητας, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ανέβηκε στο διάζωμα στο ύψος της στάσης λεωφορείου Σίδερα Χαλανδρίου και καρφώθηκε από την πλευρά του συνοδηγού στην κολόνα.

Πηγή: www.reader.gr

Δείτε σχετικά βίντεο εδώ και εδώ

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.