Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 23:41

Κλαρίνα και βεγγαλικά στον καταυλισμό των Ρομά στο Νομισματοκοπείο

Ξημερώθηκαν χθες κάτοικοι του Κάτω Χαλανδρίου, αν κρίνουμε από τα μηνύματα που λάβαμε από αγανακτισμένους αναγνώστες του Myxalandri.gr. 

Όπως μας αναφέρουν, μεγάλο γλέντι είχε στηθεί το βράδυ της Παρασκευής στον καταυλισμό των Ρομά στο Χαλάνδρι, στην περιοχή του Νομισματοκοπείου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, με μουσική στη διαπασών, φωνές, μικρόφωνα αλλά και βεγγαλικά!

«Μετά το περιστατικό της ηλεκτροπληξίας του παιδιού στον καταυλισμό και τη διακοπή της παράνομης ηλεκτροδότησης από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στις αρχές Αυγούστου, η κατάσταση είχε ηρεμήσει για δύο εβδομάδες περίπου», μας λένε κάτοικοι της περιοχής, «όμως χθες “αφηνίασαν” με μουσική, φωνές, πάρα πολλά βαρελότα αλλά και ηλεκτρικό ρεύμα (ρευματοκλοπή;) στα παραπήγματα των Ρομά». «Μας τρέλλαναν, ξημερωθήκαμε, τους άκουγα dolby μέχρι το πρωί...», αναφέρουν κάποια από τα σχόλια. 

“Πάρτυ” από σχόλια και στο Twitter:

04:41 - Εσείς έχετε γείτονα που ακούει κλαρίνα στο τέρμα 5 παρά το πρωί ή μένετε σε καμιά νορμάλ γειτονιά;

- Χαλάνδρι;

- Αγία Παρασκευή

- Προς Τσακό φαντάζομαι - Το νταβαντούρι γίνεται από την άλλη πλευρά της Μεσογείων που είναι Χαλάνδρι. Μέχρι 7-8 το πρωί έπαιζαν σίγουρα κλαρίνα κλπ (μετά ευτυχώς κοιμήθηκα για λίγο).

- Χαχα Τσακό όντως. Εγώ κατάφερα να κοιμηθώ κατά τις 6 παρά. Από τον καταυλισμό στο μετρό λες;

- yeap... 

- Ε θα αρραβωνιάζανε κανά 10χρονο. Να μας ζήσουν γείτονα. Καλή δύναμη χαχαχα.

07:12 - Ακόμα παίζουν τα κλαρίνα στο Νομισματοκοπείο.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.