Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 01:39

“ Έσβησε” προδομένος από την καρδιά του ο Βασίλης Πούλος

Έφυγε χθες από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του, ο γιατρός Βασίλης Πούλος, σε ηλικία 87 ετών. Ο Β. Πούλος ήταν άνθρωπος πρότυπο της αθόρυβης προσφοράς, ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τα κοινά, ενώ διετέλεσε αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Χαλανδρίου.

H κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στο ορφανοτροφείο Χατζηκώνστα (στο Χαλάνδρι) στον τραπεζικό λογαριασμό: Alpha Bank GR9001403440344002002006280 (στην αιτιολογία να αναφέρονται: στη μνήμη του Βασιλείου Πούλου, το όνομα και το τηλέφωνο του καταθέτη).
 
Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος δήλωσε για την απώλεια του Βασίλη Πούλου:

«Η πόλη μας είναι από χθες φτωχότερη. Ο Βασίλης Πούλος δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας αφήνοντας στους αγαπημένους του το αίσθημα της βαριάς απώλειας και στην πόλη μια σημαντική προσφορά σαν επιστήμονας και σαν αιρετός. Άνθρωπος του καθήκοντος, ευθύς, δυναμικός και ανυποχώρητος όπου χρειαζόταν τιμήθηκε επί σειρά ετών με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και κατάφερε στην πορεία του στα κοινά της πόλης να κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όσων τον γνώρισαν. Την δύσκολη αυτή ώρα, η οικογένειά του που τόσο αγάπησε, έχει την συμπαράσταση και την αγάπη μας».

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.