Δευτέρα, 06 Μαϊος 2024 05:20

Φροντιστήριο Μ.Ε. Διαλεκτικό στο Χαλάνδρι: Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται

Η φετινή χρονιά δεν είναι σαν τις άλλες. Ο κορωνοϊός συνεχίζει να βρίσκεται ανάμεσά μας φέρνοντας ένα κλίμα αβεβαιότητας ως προς το πότε και με ποιον τρόπο θα ανοίξουν τα σχολεία, ποιες επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν, πώς θα είναι η υγεία των αγαπημένων μας προσώπων...

Παράλληλα, οι μαθητές προέρχονται από μια “κουτσουρεμένη χρονιά” που ουσιαστικά τέλειωσε τον Μάρτη και προχωράνε στην επόμενη τάξη με κενά, τα οποία, αν δεν καλυφθούν, θα τους συνοδεύουν μέχρι και τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Επιπλέον, μέσα σε αυτήν την κατάσταση ψηφίστηκε νέος νόμος για την εκπαίδευση, ο οποίος επαναφέρει την τράπεζα θεμάτων και προσθέτει τον συνυπολογισμό των βαθμών όλου του Λυκείου για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο.

Στο φροντιστήριο ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟ θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις φετινές δυσκολίες. Στόχος είναι τα μαθήματα να πραγματοποιηθούν δια ζώσης με μικρά ομοιογενή τμήματα και σε μεγάλες με φυσικό εξαερισμό αίθουσες, τηρώντας όλα τα καθορισμένα από τον ΕΟΔΥ μέτρα. Ωστόσο αν οι συνθήκες το απαιτήσουν είμαστε προετοιμασμένοι για διδασκαλία εξ’ αποστάσεως μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, εύκολης στη χρήση της, επιδιώκοντας να μη γίνει καμία έκπτωση στην ποιότητα των μαθημάτων.

Τα πολλά και ευέλικτα προγράμματα σπουδών που διαθέτουμε θα βοηθήσουν να βρούμε το κατάλληλο για κάθε μαθητή ανάλογα με τις ανάγκες και τα πιθανά κενά του. Όντας πάντα δίπλα και στον γονιό, για τον καθορισμό των τιμών λαμβάνουμε υπόψιν και τις ιδιαίτερες συνθήκες που προκάλεσε ο κορωνοϊός αλλά και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν.

Έλα να γνωριστούμε γράφοντας ένα διαγνωστικό test στα κύρια μαθήματα ώστε να εξειδικεύσουμε τη βοήθεια που χρειάζεσαι. Ενημερώσου για τα προγράμματα σπουδών του φροντιστηρίου ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟ αλλά και για τον νέο τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κλείνοντας ραντεβού καθημερινά 10:00-21:00 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος στον ακόλουθο σύνδεσμο https://surveyheart.com/form/5f39118b21022611f2ae494b#form/0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

24/8: Έναρξη εγγραφών

1/9-7/9: Γραπτά διαγνωστικά test που θα συμβάλουν στην ομοιογένεια των τμημάτων, αλλά και στον εντοπισμό των αδυναμιών του κάθε μαθητή

1/9: Έναρξη μαθημάτων για τη Γ' Λυκείου

7/9: Έναρξη μαθημάτων όλων των τάξεων

Ο στόχος σου, το κίνητρό μας...
Η επιτυχία σου, η ανταμοιβή μας!!! 

Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης
Λοκρίδος 22Β, Χαλάνδρι 152 31 
τηλ. 210-6772895
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
site: dialektiko.edu.gr
facebook page: Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μ.Ε.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.