Κυριακή, 12 Μαϊος 2024 23:00

Κορωνοϊός: Κλείνουν για δύο εβδομάδες το 1ο Λύκειο και το 6ο Δημοτικό Βριλησσίων για προληπτικούς λόγους - Κλειστό στο Χαλάνδρι το American Community Schools

Ο Δήμος Βριλησσίων εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το κλείσιμο του 1ου Λυκείου Βριλησσίων καθώς και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, κατόπιν εισήγησης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), για προληπτικούς λόγους, παρόλο που δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και το Υπουργείο Παιδείας δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή των σχολείων των Βριλησσίων.

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας κατόπιν εισήγησης του Ε.Ο.Δ.Υ. το 1ο ΓΕΛ Βριλησσίων θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους από Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και τις 22 Μαρτίου.

Ο Δήμος Βριλησσίων βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Ε.Ο.Δ.Υ και το Υπουργείο Υγείας και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας αναστέλλεται και η λειτουργία του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Σύμφωνα με τη λίστα του Υπουργείου Παιδείας, στο Χαλάνδρι θα παραμείνει κλειστό το AMERICAN COMMUNITY SCHOOLS τις ίδιες ημερομηνίες (από 9/3/2020 έως 22/3/2020).

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.