Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 10:04

Δήμος Χαλανδρίου: Λειτουργία ομάδας γονέων μαθητών υποψήφιων για πανελλήνιες

youth parents

Διοργάνωση ομάδας συναισθηματικής ενδυνάμωσης γονέων, υποψηφίων για τις πανελλήνιες εξετάσεις, μαθητών (Β΄ και Γ΄ Λυκείου)

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει ότι, μπορούν ακόμη να δηλώσουν συμμετοχή έως και την 1η Δεκεμβρίου 2017 οι ενδιαφερόμενοι γονείς, οι οποίοι καθυστερημένα ενημερώθηκαν για τη διοργάνωση και τη λειτουργία ομάδας γονέων, υποψήφιων για τις πανελλήνιες εξετάσεις, μαθητών Β’ και Γ’ Λυκείου, που ξεκινά σήμερα ο Δήμος Χαλανδρίου.

Στόχος λειτουργίας της εν λόγω ομάδας είναι η συναισθηματική ενδυνάμωση του γονέα, ώστε να αντιμετωπίσει ο ίδιος το άγχος του και να μπορέσει να βρει πιο ευέλικτους και εποικοδομητικούς τρόπους στήριξης και επικοινωνίας με τον υποψήφιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις μαθητή, ο οποίος είναι και ο τελικός αποδέκτης αυτής της παρέμβασης.

Η ομάδα λειτουργεί στον χώρο του Κέντρου Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου (Αντιγόνης & Δαναίδων, στον 1ο όροφο), ημέρα Δευτέρα, από τις 17:30 έως τις 19:30, σε 15νθήμερη συχνότητα.

Υπεύθυνη για την οργανωτική και επιστημονική λειτουργία του προγράμματος είναι η ψυχολόγος του Δήμου Χαλανδρίου, κα Γληνού Μάρω, τηλ. επικοινωνίας 210-6894444.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν τη Δήλωση Συμμετοχής ηλεκτρονικά και να την αποστέλλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την 1η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή.

Διαφορετικά μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται, στο έντυπο Δήλωση Συμμετοχής που θα προμηθευτούν από το ΣΚΕΠΙ (Συμβουλευτικό Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής), Αισχύλου 28, Χαλάνδρι και να το καταθέσουν υπ΄ όψη της κας Γληνού Μ. στη γραμματεία του ΣΚΕΠΙ.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.