Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 22:19

ΠΑΚ Χαλανδρίου: 2ο Τουρνουά Μπάσκετ “Παναγιώτης Τζήμος”

Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου διοργανώνει το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ «Παναγιώτης Τζήμος» στη μνήμη του ιστορικού προέδρου και ιδρυτή του συλλόγου, του αείμνηστου Παναγιώτη Τζήμου, το διήμερο 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2024 στο κλειστό γήπεδο «Μάρκος Παπαδάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: 

Φίλες και φίλοι,

Το ΔΣ του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του 2ου τουρνουά μπάσκετ «Παναγιώτης Τζήμος», εις μνήμην του ιστορικού προέδρου και ιδρυτή του συλλόγου μας, του αείμνηστου Παναγιώτη Τζήμου. Ένας θεσμός, που ήρθε για να μείνει στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Χαλανδρίου. Ένας θεσμός για να τιμηθεί η μνήμη ενός ανθρώπου που σφράγισε την ιστορία του σωματείου μας και όχι μόνο. Ενός ανθρώπου που αποτέλεσε Πρότυπο και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να μας εμπνέει.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο «Μάρκος Παπαδάκης» (Μεθώνης 1, Χαλάνδρι) το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου 2024, όπου το ΠΑΚ Χαλανδρίου θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού, τον ΦΟΤ Χαλανδρίου και τον ΑΟ Διονύσου.

Το πρόγραμμα του Τουρνουά έχει ως ακολούθως:

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

  • 18:30: ΦΟΤ Χαλανδρίου - Ποσειδών Νέου Ψυχικού
  • 20:15: ΠΑΚ Χαλανδρίου - ΑΟ Διονύσου

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

  • 18:30: Μικρός Τελικός
  • 20:15: Μεγάλος Τελικός
  • 22:00: Βραβεύσεις - Ομιλίες

Παράλληλα ο Σύλλογός μας για να τιμήσει και με αυτόν τον τρόπο τον ιδρυτή του αλλά και στα πλαίσια της έναρξης της αθλητικής περιόδου 2024/2025 το ίδιο διήμερο και ώρες 10:00-14:00 διοργανώνει Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Ακαδημιών στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ «Μάρκος Παπαδάκης».

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν να συναγωνιστούν μέσα από το άθλημα του μπάσκετ. Στο πλαίσιο του τουρνουά θα γίνουν διαγωνισμοί τριπόντων, ελευθέρων βολών κ.α. και θα μοιραστούν δώρα.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.: 210-6717300 (Γραμματεία Συλλόγου), 698-5123639 (κ. Τσόκας Π. προπονητής) και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!!!

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.