Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 22:19

Ξεκινούν οι εγγραφές στο ΠΑΚ Χαλανδρίου – Μπάσκετ, βόλεϊ και άρση βαρών για αγόρια και κορίτσια

Ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 οι εγγραφές στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου για την αθλητική περίοδο 2024-2025.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η μεγάλη στιγμή έφθασε!

Οι εγγραφές στην Ακαδημία μας ξεκινούν από 2/9/2024.

Πιστοί στις αρχές μας, συνεχίζουμε την πορεία, που έχουμε διαγράψει τα τελευταία 31 χρόνια, έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά μας στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Χαλανδρίου και όχι μόνο!!! Η οικογένεια του Προτύπου μεγαλώνει και στελεχώνεται με ικανότατους προπονητές που είναι εφοδιασμένοι με τις άδειες που απαιτεί ο νόμος αλλά έχουν και τις ικανότητες να εμφυσήσουν τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας στα παιδιά μας!!!

Στην Ακαδημία μας λειτουργούν τμήματα μπάσκετ, βόλεϊ και άρσης βαρών για αγόρια και κορίτσια 5-18 ετών.

Στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου είμαστε άνθρωποι της προσφοράς, που τρεφόμαστε μόνο από την αγάπη μας για τον αθλητισμό και τα ιδανικά της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας. Αγκαλιάζουμε τους αθλητές και τις αθλήτριές μας και είμαστε δίπλα τους και στις νίκες και στις ήττες. Στόχος μας να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών, που απαρτίζουν τα τμήματα της Ακαδημίας μας.

Έλα και εσύ κοντά μας για να γνωρίσεις τις αξίες του αθλητισμού και γίνε μέλος της οικογένειας του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Χαλανδρίου. Τώρα και με νέες ειδικές τιμές που θα προκαλέσουν αίσθηση!!!

Οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούμε είναι το κλειστό γήπεδο ''Μάρκος Παπαδάκης'', το ανοιχτό γήπεδο, που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γηπέδου ''Μάρκος Παπαδάκης'' και τα ανοιχτά γήπεδα που βρίσκονται στην οδό Αποστολοπούλου στο Χαλάνδρι.

Έλα να γνωριστούμε, να επιλέξεις το άθλημα που σου ταιριάζει και να γίνεις μέλος της Οικογένειας που λέγεται Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου.

Τώρα δημιουργούμε και τμήμα ενηλίκων μπάσκετ για άτομα ηλικίας 35-55 ετών που θέλουν να αθληθούν και να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους! Ελάτε κοντά μας να μεγαλώσουμε την οικογένεια του ΠΑΚ!

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Τηλέφωνο Γραμματείας: 210-6717300 (Κυδωνίας 18 & Μεθώνης, 152 31 Χαλάνδρι)
  • Ώρες Γραμματείας: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 17:00-21:00, Σάββατο 10:00-14:00
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, ακολουθήστε μας σε:

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.