Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 06:10

Ο Άρης Κίτσος νέος προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Αρη Κίτσο, που ανέλαβε από τις 29/5/2024 την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της ομάδας:

Θέλοντας η ομάδα να συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε την προηγούμενη 8ετία με τον Χρήστο Βλάχο, υπηρετώντας δηλαδή το σύγχρονο ποδόσφαιρο και δίνοντας χώρο στα δικά της παιδιά, κατέληξε στην επιλογή του Αρη Κίτσου για τη θέση του προπονητή.

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, κάτοχος του UEFA B, καθώς και μεταπτυχιακού στη Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης και Επίδοσης, ο Αρης πιστεύουμε ακράδαντα ότι πληροί όλα τα κριτήρια για να εξελίξει τους παίκτες μας και την ομάδα συνολικά.

Θεωρούμε, επίσης, ότι το νεαρό της ηλικίας του (γεννηθείς στις 09/07/1992) και η οπτική του για το άθλημα «κουμπώνουν» ιδανικά στη δική μας ποδοσφαιρική φιλοσοφία.

Ως πρώτος προπονητής ο Αρης Κίτσος διετέλεσε την περασμένη σεζόν στον ΑΟ Γλυκών Νερών (Α’ ΕΠΣΑΝΑ), έχοντας τα προηγούμενα χρόνια εργαστεί στα αναπτυξιακά τμήματα της Θύελλας Ραφήνας (2018-21) και του ΑΟ Παιανίας (2021-23).

Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού και έφτασε ως τη Γ’ Εθνική αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Αστέρα Τρίπολης Κ21 (2009-10), ΠΑΣ Κόρινθο (2010-11), Νέα Ιωνία (2011-12), ΑΣ Ρούβα (2012-13), Αχαρναϊκό (2013), ΑΕ Καραϊσκάκη (2014), Εβρο Σουφλίου (2014-15) και Δόξα Προσκυνητών (2015-17).

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την έναρξη συνεργασίας με την ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου. Από την πρώτη μου επαφή με τους ανθρώπους της διοίκησης, αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, που παρέχει όλες τις συνθήκες και το περιβάλλον που θα ήθελε κάθε προπονητής και αθλητής να εργάζεται. Αποτελεί για εμένα πρόκληση να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα εξελίσσει νέους αθλητές», δήλωσε στο apollonhalandriou.gr ο Αρης Κίτσος.

Καλωσορίζουμε τον Αρη στην οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

 

Διαβάστε σχετικά

Με λόγια ψυχής αποχαιρετά τον Απόλλωνα Χαλανδρίου ο Χρήστος Βλάχος

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.