Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 14:13

3o πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 – Το “πειρατικό κάλεσμα” επιστρέφει με μαθητές Γυμνασίων του Χαλανδρίου

Το «πειρατικό κάλεσμα» επέστρεψε με το 3ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 στο αθλητικό κέντρο «Μάρκος Παπαδάκης», με τη συμμετοχή παιδιών των γυμνασίων του Χαλανδρίου. Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των δύο προηγούμενων τουρνουά, που ενθουσίασαν τα παιδιά, ο Δήμος και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου στηρίζουν και την 3η διοργάνωση.

Στο 3ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν 5 ομάδες που θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν, να αγωνιστούν και να διακριθούν για τις προσπάθειές τους.

Η αγωνιστική ανοίγει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 και θα ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό, την Κυριακή 28 Απριλίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου προσφέρει το αθλητικό κέντρο «Μ. Παπαδάκης» για τις προπονήσεις των ομάδων, όπως και πλήρη αθλητικό εξοπλισμό, ενώ η προσπάθεια των παιδιών καθοδηγείται και ενισχύεται από το επιστημονικό προσωπικό και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, της Διεύθυνσης Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου.

Tα παιδιά έχουν οργανώσει, με πολύ κέφι και μεράκι, τις ομάδες τους, έχουν σχεδιάσει τα σήματά τους και τις αθλητικές τους στολές, ενώ κανονίζουν τις φιλικές τους αναμετρήσεις, συντάσσουν τον φάκελο συμμετοχής τους στη διοργάνωση, δημιουργούν εικαστικά και κοινοποιούν στα social media την προετοιμασία τους και τη διεξαγωγή των αγώνων.

Ανάμεσα σε «Columbians», «Mpironi», «Δόξα Χαλανδρίου», «Brazileiros» και «Αστέρας Χαλανδρίου», διαλέξτε την ομάδα που θα στηρίξετε και ας κερδίσει ο καλύτερος!

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.