Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 16:10

Μια μεγάλη γιορτή για την πόλη ο 3ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου “Chalandri Run The Christmas Night”

Ο 3ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου «Chalandri Run The Christmas Night», την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, έγινε μια μεγάλη γιορτή για την πόλη και έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες δρομείς όλων των ηλικιών να τρέξουν για την επίδοση, αλλά και τη χαρά του ανταμώματος στο στολισμένο Χαλάνδρι. Μεγάλοι και μικροί με σκουφιά και στολές Άι Βασίλη πλημμύρισαν τους δρόμους του κέντρου και τη Ρεματιά, συμμετέχοντας στο αγωνιστικό μέρος της διαδρομής αλλά και στο βάδην.

Τον αγώνα πλαισίωσαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου με τις μουσικές της ενώ το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Χαλανδρίου ετοίμασε και πρόσφερε στους συμμετέχοντες αλλά και στους περαστικούς ζεστό κρασί, με τις πρώτες ύλες που διέθεσαν η κάβα «Solera» και το ζαχαροπλαστείο «Γκέκας».

Τη διοργάνωση υποστήριξαν επίσης με την εθελοντική συμμετοχή τους ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (τομέας Διασωστών, Σαμαρειτών και Ναυαγοσωστών), ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χαλανδρίου, το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τούφας Χαλανδρίου, το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Χαλανδρίου και η Ομάδα εθελοντών «Filipinovolunteers».

Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση, τους εθελοντές αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης: Κατάστημα Χαλανδρίου της «Hondos Center», κάβα «Solera», ζαχαροπλαστείο «Γκέκας», All Day Cafe Bistro «The preppy baker», αλυσίδα καταστημάτων υγιεινής διατροφής «Holland & Barrett», café «Bly Culture».

Την εκκίνηση του αγώνα έδωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής, ο οποίος καλωσόρισε τους δρομείς, ευχαρίστησε τους εργαζομένους στον Δήμο που φρόντισαν για την ασφαλή διοργάνωση τον αγώνα, τους εθελοντές και τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους/ες καλές γιορτές.

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.