Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 13:27

900 δρομείς συμμετείχαν στον 10ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου – Τα αποτελέσματα

Σε μια μεγάλη γιορτή για τον αθλητισμό, τη Ρεματιά και το Χαλάνδρι εξελίχθηκε ο 10ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς που έγινε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, με αφετηρία την κεντρική πλατεία της πόλης.

Περισσότεροι από 900 δρομείς, όλων των ηλικιών, έτρεξαν για τον αγώνα, για τις επιδόσεις, την ευγενή άμιλλα, αλλά κυρίως για τη χαρά του αθλητισμού. Τον αγώνα έκλεισαν οι μαθητές/τριες που συμμετείχαν στη μικρή διαδρομή των 1.000 μέτρων.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, δίνοντας την εκκίνηση της διαδρομής των 5,5 χλμ., σημείωσε: «Σας ευχαριστούμε όλους για τη μεγάλη συμμετοχή. Ο Αγώνας της Ρεματιάς είναι πλέον ένας θεσμός του μαζικού λαϊκού αθλητισμού, όπως τον ονειρευτήκαμε και όπως προσπαθούμε να τον ενισχύσουμε, όλα αυτά τα χρόνια, στα αθλητικά μας κέντρα και σε όλη την πόλη. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους εθελοντές και σε όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο, που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του αγώνα».

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και της μικρής διαδρομής του 1 χλμ. για τα παιδιά, έγιναν οι απονομές των μεταλλίων, παρουσία του δημάρχου της πόλης, των αντιδημάρχων Χάρη Μαυρουδή, Δημήτρη Χριστουλάκη, Σέργιου Γκάκα, Κώστα Γερολυμάτου, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» κ. Κρίστης Αγαπητού και «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» κ. Μάνου Κρανίδη, αλλά και δημοτικών συμβούλων της διοίκησης.

Για άλλη μια χρονιά, η Τροχαία Αγ. Παρασκευής, το Αστυνομικό Τμήμα και η Δημοτική Αστυνομία Χαλανδρίου, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, οι νοσηλεύτριες του Ερυθρού Σταυρού, το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Χαλανδρίου, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας, ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας, η υπηρεσία Καθαριότητας, όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Τη διοργάνωση πλαισίωσε με τις μουσικές της η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου.

Τον 10ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου στήριξαν με την ευγενική χορηγία τους το ζαχαροπλαστείο «Γκέκας» και το αθλητικό σωματείο Χαλανδρίου «Αίολος».

Η δ/νση Αθλητισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους δρομείς για τη συμμετοχή τους και ανανεώνει το ραντεβού με τον Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς για του χρόνου.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα των 11 χλμ. ΕΔΩ και τα αποτελέσματα του αγώνα των 5,5 χλμ. ΕΔΩ.

Φωτογραφίες του αγώνα και των βραβεύσεων στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
https://www.dropbox.com/scl/fo/v7dqj9v34bdncmqeysqeq/h?rlkey=ccy6cnosqlyl3m3cpw8kmj8c4&dl=0

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.