Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 02:19

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις στην ΑΕ Χαλανδρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις στην Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ (2ος όμιλος):

Ο Απόλλων Χαλανδρίου συγχαίρει την ΑΕ Χαλανδρίου:

Η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου συγχαίρει τη συμπολίτισσα ΑΕ Χαλανδρίου για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Αθηνών και της εύχεται καλή επιτυχία στη διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου στην Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

Με αφορμή την κατάκτηση από την Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου του 2ου συνεχόμενου πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΑ, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος σημείωσε:
«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου για τον 2ο συνεχόμενο τίτλο που αποτελεί επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας των αθλητών. Εύχομαι από καρδιάς την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική και την επίτευξη των στόχων της.
Ο Δήμος Χαλανδρίου στέκεται σταθερά και έμπρακτα δίπλα στην προσπάθεια όλων των αθλητών του μαζικού και του σωματειακού αθλητισμού. Με επενδύσεις άνω των 5.000.000 ευρώ, από το 2014, έχει εξασφαλίσει την αναβάθμιση, την αδειοδότηση και την ασφαλή λειτουργία των αθλητικών κέντρων.
Με τη δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών και την επανίδρυση των δημοτικών προγραμμάτων άθλησης, το Χαλάνδρι γίνεται σταθερά πόλος έλξης των νέων που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό», κατέληξε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.