Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 12:52

Έκανε το δύσκολο ...εύκολο ο Απόλλων Χαλανδρίου με τους Ίωνες στον Άλιμο

Ίωνες Αλίμου – Απόλλων Χαλανδρίου 0-3

Εναν ολόκληρο γύρο (11 αγώνες) χωρίς να δεχθεί γκολ συμπλήρωσε η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, με το επιβλητικό 3-0 επί των Ιώνων, στον Αλιμο!

Αναλυτικά:

Πληθωρικός για μία ακόμα αγωνιστική ο Απόλλωνας, ένα εκ προοιμίου δύσκολο ματς απέναντι στην 3η ομάδα της βαθμολογίας, το έκανε εύκολο.

Από την αρχή κυριάρχησαν στο γήπεδο οι παίκτες του Χρήστου Βλάχου, φτάνοντας από νωρίς κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του Παναγιώτου (4′) και το πλασέ του Παγώνη (6′), που βρήκαν τον τερματοφύλακα σε ετοιμότητα.

Κόντρα στη ροή κι ενώ ελέγχαμε απόλυτα το ρυθμό, οι γηπεδούχοι στη μοναδική τους τελική στο α’ μέρος είχαν σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 26′.

Για να έρθει ο… συνήθης ύποπτος Φραγκίσκος Στεργιώτης να κάνει με ατομική ενέργεια –και το 19ο φετινό του γκολ– το 0-1 στο 30′, έχοντας πάρει ωραία μπαλιά από τον Παπαδάκη.

Ο τελευταίος έδωσε την ασίστ στον Παγώνη, που με έξοχο τελείωμα από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 0-2 στο 35′, με τον Τζάκσον στο 37′ να ξεχύνεται στο χώρο μετά την μπαλιά του Αγγελόπουλου και με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 0-3.

Τρία γκολ σε διάστημα 7 λεπτών για τον Απόλλωνα, που έφτασε τις 15 νίκες στο πρωτάθλημα, σε μία εκπληκτική συγκομιδή (15-4-1, 47-9 γκολ), πολύ πάνω από κάθε προσδοκία στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Παπουτσής στο 75′ είχε ευκαιρία για το 0-4, όπως και ο Στεργιώτης στο 82′, που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Ιωνες, από τη μεριά τους, δεν το άφησαν και είχαν δυο-τρεις καλές στιγμές στην επανάληψη, αλλά ο Μάριος Καλλιαμπάκος το έχει πάρει… πατριωτικά.

Ο ‘Τερ Στέγκεν’ και η συνολική ανασταλτική λειτουργία του Απόλλωνα είναι σχεδόν αψεγάδιαστη, ανεξαρτήτως προσώπων, κάτι που αποδεικνύεται από τα 1.018 αγωνιστικά λεπτά που η εστία μας παραμένει ανέπαφη!

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα και το ντεμπούτο του Διονύση Λαλιώτη με την πρώτη ομάδα!

Ακολουθεί ο αγώνας με τον παραιτημένο Φωστήρα Ηλιούπολης (τρεις βαθμοί στα χαρτιά, δηλαδή) και ολοκληρώνουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην έδρα μας με τον ΠΑΣ Γαλάτσι, το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Πρόξενος (76′ Ζκέρης), Παναγιώτου, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Κανδεράκης (86′ Βλάχος), Νίνος (63′ Μπεθάνης), Στεργιώτης, Τζάκσον (63′ Παπουτσής), Παγώνης.

Highlights:

Πηγή: apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.